Τώρα αυτός κάνει περήφανο τον πατέρα του; Με… τακούνια και μπικίνι στη Μύκονο ο γιός του Μάτζικ Τζόνσον

Κοινοποίηση:
ej

Ο 30χρονος Earvin Johnson III, γνωστός και ως E.J. γιός του παλαίμαχου παίκτη του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινέες του διακοπές και επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε κλαμπ της Αγίας Άννας να διασκεδάζει, φορώντας ένα χρυσό μπικίνι, χρυσή παντελόνα και τακούνια. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνισή του τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Ο E.J. έχει επιλέξει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό από την ηλικία των 13, με τους γονείς του να το έχουν αποδεχτεί και να τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Είναι γνωστός για το «προκλητικό» του στυλ, ενώ τρέφει μεγάλη αγάπη για τη μόδα, με το υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να επικεντρώνεται στις συλλογές παπουτσιών, κοσμημάτω και γυαλιών που διαθέτει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. εχουν δει τα ματια μας αλλα ετουτος ειναι η ντροπη των απανταχου λοατκι και πουστροκοινωνιας.

  2. Πλέον, η προπαγάνδα της σνώμαλης νέας τάξης πραγμάτων έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Λένε και καλά ότι το επέλεξε σε ηλικία 13 ετών! Το κράτος δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να ψηφίζει στα 18 αλλά δεν έχει πρόβλημα το κράτος της ανωμαλίας το παιδάκι νσ γίνει γκέι στα 13! Οι ανώμαλοι που κυβερνάνε επειδή είναι δυστυχισμένοι, θέλουν να κάνουν και τους άλλους σαν και αυτούς! Δεν θα γίνουμε σαν και εσάς.

  3. Πάντως αυτός δςν διασκεδάζει σαν τους άλλους. Λες και πήγε στο νησί για άλλο λόγο.

  4. Όλοι αυτοί οι σελέμπριτις τέτοια παιδιά βγάζουν. Είναι η τιμωρία τους που έκλεψαν την δόξα του Θεού.

  5. Μου κανει για να κλεισει η πενταδα της εθνικης μπασκετ.

  6. χα χα χα χα χα χα χα πετυ χυμενος π@τερας ο μ@τζικ λαιφ… χα χα χα ελεος θα λυθει ο αφαλος μου….. αυτος “καρφωνε” τις μπασκετες και τ αντρακλα τ των “κ@ρφωνουν” ψ ……ες

Comments are closed.