Τσιγγανακι από τον Πύργο στα Κουφονήσια – Διακοπές μέχρι τέλους για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τα Κουφονήσια είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για φέτος. Η παρουσιάστρια και μοντέλο βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων από τις αρχές Ιούνη μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και τις φίλες της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκμεταλλεύεται όσο μπορεί το καλοκαίρι καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα είναι η παρουσιάστρια του «Love Island».
Η ίδια μοιράζεται καθημερινά σέξι φωτογραφίες στα social media, φορώντας μικροσκοπικά μαγιό και δείχνοντας μας το τέλειο κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της
1 2 3 4 5 6 7

Μετά τον Snik, είναι ξανά ερωτευμένη
Μετά τον χωρισμό της από τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Αν και οι φήμες ήθελαν το μοντέλο να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, τελικά δεν ισχύει, αφού και οι δύο πλέον κυκλοφορούν με νέα φλερτ.

Δημοσιεύματα θέλουν τον τράπερ να έχει προχωρήσει στη ζωή του πολύ πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως και το μοντέλο έκανε ένα βήμα στην προσωπική του ζωή, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό You.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το μοντέλο στα Κουφονήσια, όπου και περνάει τις διακοπές της με τον νέο της σύντροφο και τις φίλες της. Εκείνη και ο μελαχρινός άντρας που τη συνόδευσε σε παραλία του νησιού φαίνεται πως έχουν μια έντονη οικειότητα μεταξύ τους. Η ταυτότητά του ωστόσο, παραμένει άγνωστη. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι βύσμα έχει αυτό το ατάλαντο για TV πράγμα, που με το στανιώ θέλουνε συνεχώς να την τρώμε στην μάπα ???
    Όποια εκπομπή έχει αναλάβει ως πρώτο βιολί τα σκάτωσε πατόκορφα…ποιος αόρατος δάκτυλος την προωθεί εκτός από την σαχλή manager ???

  2. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΓΓΟΥΡΟ…….ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?????ΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΕΜΙΣΑΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΕΣ…….

  3. Γιομησαν γυφτισες τα νησια ακομα και τα κουφονησια! Καλο τουρισμο! Μεγαλο το επιπεδο συγκινητικωτατο!

  4. “Τσιγγανακι από τον Πύργο” ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΠΑΤΕ.. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΔΑΡΕΣ ΝΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΑΕΤΖΙΑΝ. ΠΟΔΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

  5. Ειμαι το νούμερο 135467 και περιμενω στην σειρά μου να σπρώξω και εγω Συντομα θα την χύσω τα ασπράδια

    1. Δεν είναι για το πορτοφόλι σου χλεμπονιαρη, πάνε στην κυρά Σουλα

    2. Πιάσε κάνα όπλο στο χέρι σου για να υπερασπιστείς την πατρίδα μας και άσε το πουλάκι σου που θα έχει μαραζώσει από το πολύ παίξιμο και μάθε να εκφράζεσαι σωστά απέναντι στις γυναίκες οποιαδήποτε και αν είναι αυτή η γυναίκα…
      Υ. Γ Ξέρω δεν θα το δημοσιεύσεις!!! Όπως πάντα άλλωστε!!!!

Comments are closed.