Τσίπρας για Μπακογιάννη: “Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια”

Κοινοποίηση:
-evt_tsipras_4_large_1

Τη συμπαράστασή του στην Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε επικοινωνία του μαζί της, που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

«Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτό το σίχαμα και αυτή η σιχαμένη είπαν ότι θα πάμε και με τον Σατανά για την Ελλάδα. Αυτά είναι λόγια του Πάπα. Mε ποιο δικαίωμα;

  2. Ρε πινόκιο, τώρα θυμήθηκες τους καρκινοπαθείς; 18 μήνες συστήνεις τα εμβόλια του κούλη, του μπουρλά και του τσιόδρα και στήριξες και τα λοκντάουν που λστέστρεψαν τα πάντα. Ψευτοδημοκράτη, που ρίχνανε αλύπητο ξύλο τα ματ σε όσους διαδήλωσαν κατά των πρεσπών. Ουστ συνεταιράκι του κούλη και της μέρκελ. Ρε ουστ.

  3. Δεν την κοβω στις ουρες του αντικαρκινικου του Αγιου Σαββα………την κηρια με την αντιστοιχη περηποιηση ……………..ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ……….ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΕΙΣ ΗΜΕΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ Ο ΒΡΥΚΩΛΑΚΑΣ

  4. Εγώ λυπάμαι όλους τους ανθρώπους όποιοι κι αν είναι ότι κι αν έχουν κάνει.
    Δε χαίρομαι για κανέναν γιατί ελκω την τύχη μου.
    Η κακία εδώ μένει.
    Για μένα όλοι αυτοί είναι cleaners που επιλέχθηκαν για να τιμωρήσουν . Όπως και οι δολοφόνοι γιατροί που αναφέρει ο Αντωνιάδης. Στη γη ζείτε ρε,όχι στο κήπο της Εδέμ. Όλες οι ψυχές που έρχονται εδώ είναι άθλιες και τρισαθλιες και γι’αυτό ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.

  5. Χαρά ο Κούλης κι η Γριά!
    Γλέντια τρικουβερτα θα κάνουν.

    1. Εγώ προβλέπω εκλογές (ο Θεός να τις κάνει) του χρόνου το Φθινόπωρο (τουλάχιστον)!!!
      Βέβαια είναι ανόητο να κάνει κάποιος προβλέψεις γιατι είναι σα να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.
      Απλά λεω κάτι που θεωρώ ότι διαισθάνομαι.
      Καλύτερα να αργήσουν πάντως αν και με τις ανακακαταξεις που βλέπω στο ΚΙΝΑΛ και την ετεροχρονισμένη προσπάθεια του Τσίπρα για αντιπολίτευση (ο Θεός να την κάνει , επί «αρνητικού προσήμου ) μάλλον έρχονται.
      Για την Άνοιξη πάντως δε το θεωρώ πιθανό με τίποτα.
      Ειδικά μετά τον χειμωνα με τις βιβλικές καταστροφές που φέρνει.

  6. Πρίγκηπες και βασιλιάδες περάσανε από αυτή τη γη αλλά όλα εδώ τα αφήσανε.

    1. ΔΥΣΤΗΧΟΣ Η ΜΑΝΤΑΜ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΣΥΝΤΟΜΑ……. ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΣΕΓΓΟΝΑ ΤΗΣ…………..ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΑΣΕΛΕΣ

  7. Έφαγε, έφαγε, τώρα θα καταλάβει ότι μαζί της θα πάρει 2 μέτρα γης, όπως όλοι μας άλλωστε. Της εύχομαι καλή μετάνοια…

Comments are closed.