Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Αιγύπτιος δάγκωσε και λήστεψε 28χρονη

Κοινοποίηση:
peripoliko-elas-astynomia1

Αιγύπτιος ληστής επιτέθηκε σε 28χρονο μοντέλο που είχε δηλώσει συμμετοχή σε γνωστό reality, τη δάγκωσε στο χέρι και της άρπαξε το κινητό!

Ένα απίστευτο σκηνικό, σημειώθηκε χθες στις 23:30 στο κέντρο της Αθήνας. Η νεαρή, βάδιζε αμέριμνη επί της οδού Δηληγιάννη και επέστρεφε στο σπίτι της όταν ξαφνικά, είδε να την πλησιάζει ένας περίεργος άνδρας με απειλητικές διαθέσεις.

Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, τον είδε να ορμά καταπάνω της και να προσπαθεί να της αρπάξει το κινητό. Με όση δύναμη είχε, προσπάθησε να το κρατήσει στα χέρια της όμως ο αλλοδαπός ληστής ήταν αποφασισμένος να πάρει με κάθε τρόπο τη λεία του.

Έτσι, ανοίγει διάπλατα το στόμα του και σαν λυσσασμένο σκυλί, της δίνει μια γερή δαγκωνιά στο αριστερό μπράτσο. Το θύμα λυγίζει από τον πόνο με τον δράστη να της αποσπά το iPhone 14pro και να αρχίζει να τρέχει.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας όπου μετέβη για να καταγγείλει τη ληστεία, είπε οτι ο ληστής, είναι 22-24 ετών, είχε συνεργό ο οποίος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου ηλικίας 16-17 ετών ενώ δήλωσε με βεβαιότητα ότι και οι δύο ήταν Αιγύπτιοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αφου δεν την γ….σαν παλι καλα
    το νου σας αδερφιαααααααααα

  2. Κίνδυνος θάνατος στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να περάσεις πρέπει να έχεις κανει πριν την διαθήκη σου, γινεται ο χαμος, κατειλημμένη πλατεία απο κάθε καρυδιάς καρύδι, ενω αστυνομία και εισαγγελείς, 2 λαλουν και 3 χορευουν.!!

  3. Να ναι καλά ο υπουργός που αύξησε τις περιπολίες στα σπίτια των υπουργών δημοσιογράφων και το δικό του φυσικά…σταθερά περιπολικά και αστυνομικοί, με τους ανύπαρκτους διευθυντές διευθύνσεων.

Comments are closed.