Τρόμος στο Λουτράκι – Σπείρα αδίστακτων Αλβανών ληστεύουν νεαρούς και τους ξυλοφορτώνουν

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Θύμα ληστείας από μια ομάδα ανηλίκων Αλβανών για τους οποίους υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι κάνουν bullying σε μαθητές και του χτυπούν για να αρπάξουν εκβιαστικά χρήματα ή κινητά, κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 15χρονος γιος επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα στο Λουτράκι.

Όπως κατέθεσε ο ανήλικος μαθητής, οι δράστες του τηλεφώνησαν την περασμένη Παρασκευή και του ζήτησαν να τους συναντήσει, δήθεν για να του δείξουν την φωτογραφία μιας κοπέλας. Μόλις πήγε στη συνάντηση, όμως, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα επίσης ανήλικα παιδιά, τα οποία τον χτύπησαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος, άρπαξαν όσα χρήματα είχε και το κινητό του και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου έκαναν προσαγωγές υπόπτων και ο 15χρονος αναγνώρισε τους δράστες που συνελήφθησαν, όπως και ένας ακόμη ομοεθνής τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και ληστεία, η οποία περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Κορίνθου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. 1. Τέσσερεις
    2.Προπαρασκευή κι εκτέλεση κακουργήματος.
    3. Προσπορισμός οικονομικού οφέλους.
    Συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 187 του νέου ποινικού κώδικα.
    Υποθέτω, οι Αρχές έπραξαν κατά συνείδηση το καθήκον τους.

Comments are closed.