Τρόμος σε Άνω Γλυφάδα και Αργυρούπολη από συμμορία ανηλίκων που ληστεύει παιδιά

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Η επίθεση που δέχτηκαν χθες (23.01.2021) δυο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 17 ετών, στην Αργυρούπολη, δεν ήταν η μοναδική. Έγινε κι άλλη μια, στην Άνω Γλυφάδα.


Πίσω από τα περιστατικά άγριου ξυλοδαρμού ανηλίκων σε Άνω Γλυφάδα και Αργυρούπολη φαίνεται πως βρίσκεται μια συμμορία 30 ανηλίκων, που κάνει ληστρικές επιδρομές με στόχους άλλους ανηλίκους και σκορπά τρόμο.

Χθες, Σάββατο (23.01.2021) η συμμορία επιτέθηκε σε ανήλικους τόσο στην Άνω Γλυφάδα όσο και στην Αργυρούπολη.
Στη δεύτερη επίθεση, μάλιστα, οι δράστες δεν δίστασαν να τραυματίσουν, ευτυχώς ελαφρά, με μαχαίρι στο λαιμό έναν 17χρονο για να του πάρουν το κινητό του! Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και όπως διαπιστώθηκε, ευτυχώς, το τραύμα του δεν ήταν σοβαρό.

Μετά τις δυο ληστρικές επιθέσεις σε ανηλίκους, οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά έξι ανήλικοι, ανάμεσά τους Έλληνας και αλλοδαποί, έχουν προσαχθεί τρεις και αναζητούνται και οι υπόλοιποι στα πλαίσια του αυτοφώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν τα συλλαβουν τα αλητοπαιδα, θα πουν οι ……φιλεσπλαχνοι ειναι ανηλικα τα καυμενα τα παιδια και ο εισαγγελεας και ο ανακριτης της Μπανανιας θα δοσουν εντολη να αφεθουν ελευθερα!!!!!!!! Αυτη η ατιμωρισια εχει αποθρασυνει τον καθε κοπριτη ενηλικο η ανηλικο να ……αλωνιζει παρανομοντας μεσα στην χωρα!!!!!!!!!!

  2. Η ομάδα των 30 χούλιγκαν από Άνω Γλυφάδα είναι αλβανών. Μάλλον είχε προηγούμενα με ομάδα Ελλήνων χούλιγκαν από Αργυρούπολη, γιατί στην περιοχή της πλατείας συχνάζουν κάτι πολύ “καλά παιδιά”, σαν τα “διαμάντια” της άλλης με τα proficiency! Δυστυχώς η κατάσταση γίνεται χειρότερη και δεν είναι βέβαια μόνο οι αλλοδαποί παραβατικοί αλλά και οι Έλληνες βρήκαν καλούς δασκάλους στους αλλοδαπούς εγκληματίες…

Comments are closed.