Τρόμος και αηδία! Έπεφταν σκουλίκια στα κεφάλια επιβατών κατά τη διάρκεια πτήσης

Κοινοποίηση:
aeroplano_st

Ένα άκρως αηδιαστικό περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της Delta από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν την Τρίτη όταν επιβάτες δέχθηκαν ξαφνικά «βροχή» από σκουλήκια πάνω στα κεφάλια τους.

Το περιστατικό συνέβη επειδή ένας επιβάτης φέρεται να έφερε σάπια ψάρια στο αεροπλάνο μέσα σε μια χειραποσκευή και να τα τοποθέτησε σε έναν κάδο πάνω από το αεροπλάνο, πριν τα σκουλήκια ελευθερωθούν και πέσουν βροχή στους επιβάτες που κάθονταν από κάτω, ανέφερε ο Independent.

Ο Philip Schotte, ο οποίος κατάγεται από την Ολλανδία και ζει στην Αϊόβα, δήλωσε στο τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox 2 ότι είδε τουλάχιστον δώδεκα σκουλήκια να πέφτουν πάνω σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Schotte υπενθύμισε ότι οι αεροσυνοδοί εντόπισαν τα σκουλήκια στην τσάντα ενός επιβάτη και βρήκαν ένα ψάρι τυλιγμένο σε μια εφημερίδα. Αφού ο άνθρωπος στον οποίο ανήκε το διεκδίκησε, ο Schotte είπε ότι οι αεροσυνοδοί το πήραν και ο πιλότος ανακοίνωσε ότι η πτήση θα επέστρεφε στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.

Συγγνώμη από την αεροπορική εταιρεία
Σε δήλωση που έδωσε στο Fox 2, η αεροπορική εταιρεία Delta ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες της: «Το ταξίδι τους διακόπηκε λόγω μιας ακατάλληλα συσκευασμένης χειραποσκευής. Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη και οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στην επόμενη διαθέσιμη πτήση. Το αεροσκάφος αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για καθαρισμό».

Ένας άλλος επιβάτης ονόματι Kelce έγραψε στο Twitter για το περιστατικό, όπως σημειώνει ο Guardian, σε μια ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί: «Πραγματικά υπέροχο να είσαι 2 ώρες ένα 8ωρο στην @Delta για Άμστερνταμ και να ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν σάπια ψάρια και σκουλήκια που κάνουν ωτοστόπ μαζί μας».

Ο επιβάτης δήλωσε ότι σε αυτόν και σε άλλους επιβάτες του αεροπλάνου φέρεται να δόθηκαν 8.000 δωρεάν αεροπορικά μίλια, αποζημίωση για δωμάτιο ξενοδοχείου και ένα εισιτήριο γεύματος αξίας 30 δολαρίων για την ταλαιπωρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: