Τρπισόφσκι: «Ο Λινγκρ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε σύλλογο του εξωτερικού»

Κοινοποίηση:
ΤΡΙ

Ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι επέστρεψε με νέες δηλώσεις και τόνισε πως ο Όντρεϊ Λινγκρ θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Η Σλάβια Πράγας μετά τον Νιγηριανό εξτρέμ Πίτερ Ολαγίνκα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, είναι στα πρόθυρα να χάσει και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Όντρεϊ Λινγκρ, ο οποίος αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός του τσεχικού συλλόγου, Γίντριχ Τρπισόφσκι  ρωτήθηκε για ακόμη για το συγκεκριμένο θέμα και σημείωσε πως τα πάντα εξαρτώνται από τον Λινγκρ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να μην συνεχίσει στη Σλάβια ο Όντρεϊ. Εάν προστεθεί η αποχώρηση του σε εκείνη του Πίτερ (σ.σ.: Ολαγίνκα) θα χάσουμε το 1/3 των τερμάτων μας.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, έχει φιλοδοξίες και θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό.  Δεν θα φύγει με οποιοδήποτε κόστος, αλλά εάν εμφανιστεί μια επαρκής και ποδοσφαιρικά ελκυστική προσφορά ασφαλώς θα ήθελε να την δοκιμάσει.

Θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε. Ειδικά με τον τρόπο που κινείται και τα σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η μπάλα πλέον βρίσκεται στη δική του πλευρά, η Σλάβια του έκανε την μέγιστη δυνατή πρόταση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: