Τροχαίο στη Γαύδο: Απαντήσεις ζητεί η μητέρα της Κορίνας – Το ξέσπασμα του οδηγού: Δεν έφταιξα

Κοινοποίηση:
720_774295_d0071f3ed8-b125c1022c510a03

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας στο τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο με τον φίλο της και οδηγό του οχήματος. Η μητέρα της Κορίνας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ζητεί να έρθει στο φως η αλήθεια για τον χαμό του παιδιού της: “Το παιδί χάθηκε διότι καθυστέρησε πολύ το ελικόπτερο να πάει και αυτήν τη στιγμή θα ήταν ζωντανό, αν είχε φτάσει στο νοσοκομείο και της είχανε τραβήξει με ένα σωληνάκι τα υγρά από τα πνευμόνια” και συνεχίζει: “Η Κορίνα που ήταν εκεί δεν μπορεί να μιλήσει να μας πει τι έγινε. Αυτός λέει ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα το ερευνά η αστυνομία και ο δικηγόρος”.

Από την πλευρά του, ο οδηγός του αυτοκινήτου και σύντροφος της Κορίνας ξεσπά στον ΑΝΤ1: “Θα μπορούσε να ‘χανε μπει, με τόσες κουτρουβάλες που πήραμε να μπούνε όλες οι ταχύτητες του σαζμάν. Το ότι ήταν μια 2α δεν λέει τίποτα μέσα. Δεν θα έφτανα να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο. Δεν κατάλαβα, ότι πήγα να τη σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες; Ούτε να το διανοηθώ. Ότι τι; Ότι έβαλα πρώτη και έσπρωξα το αυτοκίνητο κάτω; Θα τρελαθούμε; Στο τέλος εγώ δεν έφταιξα, ρε! Για τον θάνατος της Κορίνας είναι η αργοπορία. Δεν παύει για την Κορίνα να είχα ειλικρινή, αληθινά αισθήματα, την αγαπούσα την κοπέλα”.

Η οικογένεια της Κορίνας περιμένει τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: