Τροχαίο στη Βουλή: Η αδερφή του 23χρονου βαριά τραυματισμένου Ιάσονα κάνει έκκληση για μάρτυρες!

Κοινοποίηση:
troxaio

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα μίλησε στη ROSA και κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος 

 

Δυστυχώς, σύμφωνα με νέες πληροφορίες της ROSA το θύμα του τροχαίου ατυχήματος, ο Ιάσωνας, βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση και η οικογένειά του έχει αποφασίσει ομόφωνα να δωρίσει τα όργανά του, κάνοντας έκκληση για μάρτυρες.

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα μίλησε στη ROSA και κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, που σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από την Βουλή, από την σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του Ιάσονα και υπηρεσιακού αυτοκινήτου.

«Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη» δήλωσε στη ROSA η αδελφή του θύματος κ. Κατερίνα. «Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού» πρόσθεσε.

Βαθιά σοκαρισμένη η οικογένεια του θύματος, κάνει έκκληση μέσα από το rosa.gr για αυτόπτες μάρτυρες του χθεσινού τροχαίου έξω από την Βουλή. «Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε».

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες της Βουλής και θα πρέπει να αναμένουμε από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες να κινηθούν ανάλογα και να ρίξουν φως στην υπόθεση.  Παράλληλα, προκαλεί τεράστια ερωτήματα η στάση του τροχονόμου, ο οποίος έδιωξε κακήν κακώς τον διανομέα που ήταν παρών στο συμβάν.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Να πάρει τηλ το ΓΓ κυβέρνησης που χει πρόσβαση στα ενδότερα

  2. Δεν φτάνει που δολοφονήθηκε σαν σκυλί , θα δώσετε και την συγκατάθεση να κάνουν κομμάτια το πτώμα του . Να ξέρετε ότι αυτοί που έχουν προτεραιότητα στην λήψη οργάνων δεν είναι παρά οι όμοιοι αυτών που τον σκότωσαν ,. Και να ξέρετε ότι υπάρχουν και γιατροί αλήτες που χρηματίζονται για τα αυτά τα “κομμάτια” .

  3. Πολύ προσεκτικά …διατυπωμένη η έκκληση της αδελφής του τόσο άτυχου μοτοσυκλετιστή….Εδώ η Ντορούκλα έγραψε στα διαδικτυακά της μέσα πως …προσεύχεται(!!!) πολύ για να σωθεί ο 23χρονος! Γιατί άραγεεεε??? και ποιόν “κρύβει” άν όχι την αφεντιά της που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που’τρεχε να την πάει να προλάβει στην ώρα που θα μίλαγε ο αδελφοΠρωθυπουργός?

  4. τι ψάχνει ,γύρω από το σημείο του δυστυχήματος η βουλή είναι ζωσμένη με κάμερες

  5. Να τους ξεσκεπάσετε, δεν παίρνουμε ανάσα απο τα εγκλήματά τους.Γι’ αυτούς είμαστε υποδεέστερα όντα.

Comments are closed.