Τροχαίο με βυτιοφόρο είχε η Δ. Βανδή: «Το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου…»

Κοινοποίηση:
320091-1068x475

Τον Αύγουστο του 2008, στο ρεύμα της ανόδου της Λεωφόρου Κηφισίας, το Porsche Cayenne που οδηγούσε ο 37χρονος σοφέρ της δημοφιλούς τραγουδίστριας και στο οποίο φυσικά επέβαινε και η ίδια, συγκρούστηκε με προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Το αμάξι μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ έκπληκτοι οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν για να βοηθήσουν τους επιβάτες, αντίκρισαν τη γνωστή τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ο οδηγός Β.Μ. είχε μικροεκδορές. Η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο έχοντας μώλωπες, θλαστικά τραύματα, ράμματα πάνω από το φρύδι και στο κεφάλι και φορώντας κολάρο στο λαιμό. Έπαθε προσωρινή μετατραυματική αμνησία λόγω του ισχυρού σοκ. Σύμφωνα πάντως με όσα κατάφερε η ίδια να θυμηθεί, όταν συνήλθε, βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, με τα διερχόμενα αυτοκίνητα να περνούν σε απόσταση αναπνοής από το σώμα της!

«Το μόνο που σκέφτηκα την ώρα του τρακαρίσματος ήταν πως δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου και δε θα με ξαναδούν και αυτά…», ανέφερε σε συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για το ατύχημα, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: