Μπορεί να δούμε να ανεβαίνουν κι άλλο τα κρούσματα. Με την τάση που έχουμε τώρα μπορεί να φτάσουμε και τις 60.000. Αν γίνει αυτό από τις 22-23 Ιανουαρίου θα δούμε και αποκλιμάκωση. Το πρόβλημα σε αυτό θα είναι η επιβάρυνση του ΕΣΥ. Παρά την ηπιότητα της νοσηρότητας της νόσησης από την Όμικρον όταν οι αριθμοί είναι τόσο μεγάλοι ένα μικρό ποσοστό θα χρειαστεί και νοσηλεία.
Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ αναφέρθηκε στην μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.
Τα μέτρα θα αρχίσουν να δώσουν αποτέλεσμα μετά από μια εβδομάδα. Τότε θα δούμε μια επιβράδυνση της ξέφρενης πορείας της Όμικρον ανέφερε ο κ. Σαρηγιάννης.
Ο κ. Σαρηγιάννης διευκρίνισε ότι «προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του 2022 είναι πολύ λογικό να δούμε 60.000 κρούσματα. Ο αριθμός αναπαραγωγής χθες ήταν 1,6, αν πάμε στα 28.000 κρούσματα αυτό θα ανεβεί πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει ότι 2 θετικοί κολλούν 3».
Ο δόκτορας τών κοπράνων Σκατογιάννης θά πάθει βαριά καί μείζονα κατάθλιψη όταν ακούσει ότι τελείωσε ή πανδημία,δίοτι κόπτεται ή μεγάλη επιδότηση ή μίζα τού Εβραίου Μπουρλά.
Γιάννης Λάκων
+1 τα μούτρα σου=60.001 λιγούρη επίορκε
Που ειναι ο Ιπποκράτης να σας δει να ξεράσει, τιποτένιοι…..
ΟΧΙ 200.000
Κάτι θα ξέρει ο Σκατολόγος…χαχαχα..
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ 2-3 ΕΚΑΤ. ΤΕΣΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ… ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ…
Βρε άσχετε ανίδεε κρετίνε την προηγούμενη εβδομάδα δεν μας είπες ότι ο κορωνοιός είναι σε ύφεση;Ουστ!!!!!!!!!!!
αυτός έκανε μάγουλα σαν μπαλόνι. φούσκωσαν από το μεθάνιο των λυματων που μέτρα τα σκ@@α;;;; δουλεια;;; σκ@@@ομετρητης;;;;; σκ@@@@λογος;;;;;
φτωχομπινεδες γκεμπελιστες.
μιλάνε μόνο για Έλληνες. οι λαθροχιμπατζηδες τι κάνουν;;;;; αυτοί κ. η ΧΟΛΕΡΕΣ τους;;;;; για να τρυπησουν τους Έλληνες. ΒΡΩΜΟΚΑΘΟΙΚΙ…. ΟΥΣΤ