Τρομοκρατεί και πάλι η “πολύχρωμη” Παγώνη: “«Βάζετε το κεφάλι σας στο ντορβά» και εμβολιάζεστε ή ξεχάστε την επιστροφή στην «κανονικότητα»»!

Κοινοποίηση:
παγωνη

Προβληματισμός υπάρχει στην «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» με τα χαμηλά ποσοστά σε εμβολιασμούς, με την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, να απαιτεί από τους πολίτες να εμβολιαστούν αλλιώς… δεν πρόκειται ποτέ να αρθούν τα lockdown.

«Τα τεστ αυτοδιάγνωσης δεν αποτελούν προτεραιότητα για όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, καθώς έχουν εξασφαλίσει ανοσία στον οργανισμό τους. Όσοι όμως δεν έχουν καταφέρει να εμβολιασθούν είναι πολύ σημαντικό να μη παραλείπουν αυτό τον έλεγχο σε εβδομαδιαία βάση» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, είπε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι. «Τα νοσοκομεία μπαίνουν σε ρυθμό κανονικότητας, υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα κρεβάτια covid, έχει μειωθεί ο αριθμός εισαγωγών και επιτέλους μπαίνουν σε μια σειρά τα τακτικά χειρουργεία», εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
Τέλος, σημείωσε πως αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει το 20% των πλήρως εμβολιασμένων. «Για το τέλος της πανδημίας θα μπορέσουμε να μιλήσουμε μόνο όταν εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού», κατέληξε, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο και την αισιοδοξία της κυβέρνησης πως δεν θα επιστρέψουν από Σεπτέμβριο σε lockdown, καθώς σύμφωνα με την Μ.Παγώνη τα αυστηρά μέτρα θα συνεχιστούν έως ότου εμβολιαστεί σχεδόν όλος ο πληθυσμός, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο.

Προβληματίζει τους «ειδικούς» η ανησυχία των πολιτών για τα εμβόλια

Αυτό που προβληματίζει τους «ειδικούς» και συμβάλλει στον αργό ρυθμό του εμβολιασμού είναι η ανησυχία που επικρατεί στον πληθυσμό αναφορικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες ηλιακές ομάδες που δεν έχουν εμβολιασθεί σε μεγάλο ποσοστό. Αυτό πρέπει να το κοιτάξει η επιστημονική ομάδα. Οφείλουμε να πείσουμε τον κόσμο, επιστημονικά, ότι είναι ασφαλές να κάνει το εμβόλιο. Τον τελευταίο καιρό εμείς τον έχουμε μπερδέψει τον κόσμο με τις θρομβώσεις. Επειδή ο κόσμος έχει προβληματιστεί είναι λογικό να μην θέλει ή να καθυστερεί τον εμβολιασμό. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής όλα θα πάνε καλά» κατέληξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Προεδραρα πολυχρωμη κρατικοδιαιτη, που για εσας η κανονικοτητα δεν σταματησε ποτε και με την εξουσια της επιτροπης κ@λωνετε, σιγα μην σταματησετε τους εγκλεισμους.
    Που να μπεις ολοκληρη στον γυψο καργ@λ@.

  2. Κρέμασμα απο το τσιγγέλι για κάποια ανθρωπάρια σαν κ εσένα

  3. Μα την αλήθεια, έχω μεγάλη περιέργεια, αν έχει κάνει “λεύκανση” η κυρία (ξέρετε που). Πολύ θα ήθελα να ήξερα..

  4. αυτή εκανε το εμβόλιο placebo όπως στο ισραήλ ; και όπως πολλοι άλλοι απ΄ το σινάφι ;
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ , ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΒ , ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΣΙΕ , Τ

  5. Μπορούμε να ζήσουμε με τον κορωνοιό ανάμεσά μας αλλά όχι με αυτούς τους πολιτικούς και “ειδικούς”.

Comments are closed.