Τρομακτική καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο των Η.Π.Α. -Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Κοινοποίηση:
φγδ

Ένα συγκλονιστικό video κατέγραψε ο οδηγός ενός φορτηγού τη στιγμή που δεκάδες αυτοκίνητα συγκρούονται και διαλύονται εξαιτίας του παγετού στο οδόστρωμα.

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δεκάδες οδηγοί και επιβάτες που βρέθηκαν το μεσημέρη της Παρασκευής σε αυτοκινητόδρομο του νότιου Wisconsin.

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ειδικότερα των χαμηλών θερμοκρασιών, το οδόστρωμα μετατράπηκε σε πραγματικό παγοδρόμιο οδηγώντας στην καταστροφή δεκάδες αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις αρχές περισσότερα από 85 οχήματα ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα η οποία άφησε πίσω της δεκάδες κατεστραμμένα αυτοκίνητα και 21 τραυματίες.

Η τρομακτική καραμπόλα συνέβη στις 12.30 το μεσημέρι και οι τοπικές αρχές χρειάστηκαν τουλάχιστον 9 ώρες ώστε να απομακρύνουν τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και να δώσουν ξανά στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Ένα video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ρίχνει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα με την εμπλοκή 85 αυτοκινήτων.

Βλέποντας, μάλιστα, τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μοιάζει με ένα μικρό θαύμα το γεγονός ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί ή κάποια απώλεια ζωής.

Στο video που ακολουθεί μπορεί κανείς να δει επιβατικά οχήματα ή ακόμα και μεγάλα φορτηγά να προσκρούουν με ταχύτητα σε αυτοκίνητα που έχουν ήδη ακινητοποιηθεί, σκορπώντας τον τρόμο και την καταστροφή.

Οι καραμπόλες δεν σπανίζουν κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών στις Η.Π.Α. και ειδικότερα στις βορειότερες πολιτείες, παρά το γεγονός ότι τα όρια ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους είναι χαμηλά και η επιτήρησή τους ιδιαίτερα αυστηρή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: