Τρελό γέλιο – Η Σοφία Μουτίδου τρολάρει τον Αλέξη Κούγια: “Δεν θα ρωτάτε, θα μιλάω εγώ” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
moutidou_sofia_aleksis

Με τις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση για τον Δημήτρη Λιγνάδη αρκετοί έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και έχουν αποκαλύψει πράγματα που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα μπορεί να επικρατεί ένας πανικός με όλη αυτή την κατάσταση όμως δεν λείπει και το χιούμορ με την Σοφία Μουτίδου να ανεβάζει ένα απίστευτο βίντεο για τον Αλέξη Κούγια.

Σοφία Μουτίδου: Το απίστευτο βίντεο που ανέβασε

Ειδικότερα η παρουσιάστρια και ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube μιμείται τον Αλέξη Κούγια και τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει στα κανάλια.

Εκείνη μιμείται επιτυχημένα τον ίδιο αλλά και την ξαφνική «ευθιξία» που παρουσιάζει όταν οι δημοσιογράφοι του απευθύνουν ερωτήσεις για την υπόθεση, με τον ίδιο να αποχωρεί.

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», δηλώνει καυστικά ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

Στο τέλος του βίντεο η γνωστή ηθοποιός, αφού ολοκλήρωσε τον ρόλο της είπε:

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτό που με ξεπερνάει τελείως είναι ότι οκ..διαβάζω νούμερο η Μουτίδου, καρνάβαλος, εμετική, άσχημη κλπ. Έτσι γράφετε στα σχόλια άρα αυτό σκέφτεστε. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΡΕ ΜΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΛΠ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ; ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ!
    Τελικά η υποκρισία έχει πάει σε άλλα επίπεδα αυτό κατάλαβα. Μετά ψαχνόμαστε τι συμβαίνει…

  2. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΦΕΡΕ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΑΧΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ,ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΠΡΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ,Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ,ΗΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΣΤΑ ΑΜΕΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ,ΚΑ ΙΟ ΚΟΥΛΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΕΘ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΗ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ BLOOMBERG ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  3. Κατευθείαν προπαγάνδα για τους “αδικημένους” λαθρομετανάστες και τους ομοφυλόφιλους. Σε μια χώρα που έχει τεράστιο πολιτισμό και ιστορία ποτέ δεν γύρισαν μια ταινία ή μια παράσταση για τον Πλάτωνα ή τον Κολοκοτρώνη ή για έναν Βυζαντινό. Μόνο θεατράκι της πλάκας όπου ο αστυνομικός είναι ο άξεστος, ο στρατιωτικός αμόρφωτος και ο κατσαπλιάς είναι ο πνευματικός άνθρωπος. Με τέτοιους ηθοποιούς ακόμα και οι Μεξικάνικες σειρές θα θεωρούνται καλύτερες. Τέχνη με ακροαριστερούς δεν γίνεται. Αυτοί πάντα θέλουν να εξισώνουν τα πάντα προς τα κάτω και να αφανίζεται η αριστεία.

    1. Η οποία “α(χ)ριστεία” πάντως επιπλέει, επί του παρόντος, σαν τα 💩…

  4. Ἄλλος καρνάβαλος καί αὐτή. Τά πάντα κάνουν γιά λίγη δημοσιότητα.

  5. Δε ξέρω ποιος είναι το μεγαλύτερο νούμερο.Η Μουτίδου ή ο Κούγιας;

  6. το ιδιο θα γινετε και οταν βγαινει καποιος αταλαντος και κανει τον ηθοποιο η οτι συτιριζει καποιον

  7. Πολύ σωστά αναδεικνύει το πρόβλημα η κυρία Μουτιδου…Μπράβο της !!!!!!

Comments are closed.