Τρελαμένος ο Πρίγιοβιτς, τα… έσπασε στον πάγκο – Ξέσπασμα μπροστά στον Λουτσέσκου, τι έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
prijovic-lucescu

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με πολύ δύσκολη νίκη από τη Λαμία (1-0), παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 62’ λόγω αποβολής του Χοσέ Κάνιας.

Αμέσως μετά την κόκκινη κάρτα του Ισπανού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενήργησε άμεσα για να βοηθήσει τον Δικέφαλο να διατηρήσει το προβάδισμα, περνώντας στο ματς τον Πόντους Βέρνμπλουμ αντί του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 64’.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος αντέδρασε στην αλλαγή του!

Την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο ο Πρίγιοβιτς έδειχνε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, πετώντας τα γάντια του στο χορτάρι. Μάλιστα, δεν ηρέμησε ούτε όταν ο Λουτσέσκου τον πλησίασε για να του μιλήσει, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να προσπερνά τον προπονητή του με χαρακτηριστικό νεύμα.

Εν συνεχεία, o Πρίγιοβιτς εξακολουθεί να μονολογεί εκνευρισμένος, ενώ στη συνέχεια χτύπησε το πάνω μέρος του πάγκου και φάνηκε να κλωτσά κάτι.

Ο πρώτος σκόρερ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρέθηκε στο… ίδιο έργο θεατής σε δεύτερο σερί ματς. Θυμίζουμε ότι είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τσέλσι, όταν ο Λουτσέσκου επέλεξε να τον «θυσιάσει» μετά την αποβολή του Χατσερίδη.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: