«Τρελάθηκε» η Μενεγάκη, της γύρισε το μάτι: «Δε τα μασάω αυτά…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
menegaki

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού φωταγώγησε χθες βράδυ η Ελένη Μενεγάκη τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και την Πύλη του Αδριανού.

Εκεί τη «συνάντησαν» οι κάμερες και της ζήτησαν να τους μιλήσει για την εκστρατεία αλλά και για τη ζωή της. Η παρουσιάστρια μίλησε τόσο για το ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασε μαζί με τα παιδιά της όσο και για τα γενέθλιά της που είναι σε λίγες μέρες.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος από τα νεογέννητα μέχρι αυτά που είναι πιο μεγάλα από μένα που να μην ξέρει τι γενέθλια γιορτάζω. Αν με ρωτάς για αυτό,χρόνια μου πολλά. Πέρασα ένα ξέγνοιαστο και γλυκό καλοκαίρι. Δε σημαίνει επειδή κάνουμε διακοπές κάθε χρόνο είμαστε το ίδιο ή ότι δεν αντιμετωπίζουμε θέματα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε και τα απρόοπτα και τις εύκολες στιγμές και τις καλές.  Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα καλοκαίρι χωρίς ανατροπές και στεναχώριες, χωρίς πράγματα που να με μπλοκάρουν συναισθηματικά. Ήρθα με πολύ κέφι όπως έρχομαι κάθε χρόνο απλώς ήμουν πιο ξέγνοιαστη», αποκάλυψε.

Το σχόλιο δημοσιογράφου για την ομοιότητα της παρουσιάστριας με τη μικρή της κόρη, Μαρίνα, με αφορμή το πλάνο που έδειξε στην εκπομπή με το πρόσωπό της, έκανε την παρουσιάστρα να απαντήσει: «Δεν είναι η πρώτη μου γέννα πια και δε μασάω από αυτά. Αυτά τα έλεγα και εγώ, έλεγα κάθε παιδί που γεννούσα ότι είναι ίδιο με μένα. Είναι και δικό μου και του μπαμπά της. Είναι ένα μείγμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: