Τρεις ηλικιωμένες λουόμενες ανασύρθηκαν νεκρές σήμερα, σε τρεις διαφορετικές παραλίες σε Αττική και Αχαΐα…

Κοινοποίηση:
ΠΝΙΓΜΟΣ-780x450

Νεκρές ανασύρθηκαν από τη θάλασσα τρεις ηλικιωμένες την Τετάρτη, σε τρία διαφορετικά περιστατικά, σε Ραφήνα, Πάτρα και Πόρτο Ράφτη.

Αναλυτικότερα:

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας, 82χρονη. Η 82χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων-Αρτέμιδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε επίσης το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή Καμινιών Αχαΐας, 80χρονη. Η 80χρονη μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Ακόμη, χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, επίσης κατά τις μεσημβρινές ώρες, 89χρονη γυναίκα, στην παραλία του Καλού Γυαλού Πόρτο Ράφτη. Η 89χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κοργιαλάνειο – Μπενάκειο Νοσοκομείο – Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α′ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: