Τρείς και ο κούκος στην Πλατεία του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω – Οι δημότες γύρισαν την πλάτη τους σε κλιμακιο του ΕΟΔΥ και στα rapid test (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1700274_rapid-test

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω σήμερα, Τετάρτη 12 Μαίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Η προσέλευση ηταν τραγικά χαμηλή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κινητές ομάδες να αποχωρήσουν νωρίτερα απο το προβλεπόμενο απο το σημείο στο οποίο είχαν σταθμεύσει!

Αυτό ίσως είναι ένα σημάδι ότι ο κόσμος κουράστηκε απο τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα η διαφορετικά δεν πείθεται απο αφήγημα της επικινδυνότητας και προτιμά να γυρίσει στην κανονικότητα και να απολαύσει τη ζωή του!
Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η Πάλι δεν περνάτε σχόλια που σας πληρώνουν να λογοκρίνετε; λέει:

    Πάλι δεν περνάτε σχόλια που δε σας συμφέρουν;

  2. ετσι να τρεχαν σε πραγματικά περιστατικά που έχριζαν αντιμετώπιση οπως ανθρωποι αρωστοι φτωχοι ποσο σωστα θα ηταν ολα !!

  3. Αρχίζει και ξυπνάει σιγά σιγά ο κόσμος, αρχίζει και καταλαβαίνει την πλεκτάνη της ψευτοπανδημίας σας!

    1. OTAN ε.μβολιαστεί το 90% των συμπατριωτών μας τότε θα έχουν σχεδόν όλοι ξυπνήσει φίλε μου κι εγώ θα βελάξω με ένα θριαμβευτικό : ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Comments are closed.