Τραυματίστηκε ο Τόμας στο ισόπαλο με 1-1 φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό

Κοινοποίηση:
Τόμας - ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις είχαν ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός. Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Πρόβλημα για τους «ασπρόμαυρους» προέκυψε με τον Μπράντον Τόμας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.

Στο ημίχρονο, τα «λιοντάρια των Σερρών» βρέθηκαν να προηγούνται με 1-0 από το 18ο λεπτό. Ο Φιλίπε Σοάρες έκανε το λάθος στη μεσαία γραμμή και ο Αχμέντ Σαΐντ προχώρησε με την μπάλα και πλάσαρε σωστά, για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Έξι λεπτά νωρίτερα, όμως, ο ΠΑΟΚ, είχε χάσει την ευκαιρία να προηγηθεί, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Νίκολας Κουαλιάτα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Παναγιώτη Κάτσικα.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Στον ΠΑΟΚ, όμως, ανησύχησαν ιδιαίτερα με τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αλλά λίγα λεπτά μετά αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Υπάρχουν φόβοι για θλάση ωστόσο περισσότερα θα φανούν στις αυριανές εξετάσεις. Εν τέλει, οι «ασπρόμαυροι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με γκολ του Κάλεντ Νάρεϊ έπειτα από πάσα του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ξαναπέρασε στο ματς αντί του Τόμας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (60’ Ταλιχμανίδης), Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες (67’ Τσαούσης), Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες (67’ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Αντρέ Ρικάρντο (46’ Τόμας / 85’ Ολιβέιρα), Κουαλιάτα, Ολιβέιρα (67’ Νάρεϊ).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Νάτσος, Σιόντης, Μασκανάκης, Μούργος, Κανίς, Σαΐντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κάτσικας, Τσομπανίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Σοφιανός, Δημητρίου, Γιανναράκης, Ανάκογλου, Μυστακίδης, Λιούμης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: