Τραπεζικός αναλύει: «Το παράθυρο Overton και η χειραγώγηση των μαζών»

Κοινοποίηση:
overton maketa

Σύμφωνα με τη θεωρία, ζουμε σε ένα δωμάτιο και ειμαστε γεμάτοι ταμπού. Όταν διαχωρίσουμε το ταμπού από το αποτέλεσμα, μπορούμε να ανοίξουμε το παράθυρο και να δουμε αυτό που θέλουν να δουμε οι εξουσιαστές».

Με αυτά τα λόγια εξήγησε ο τραπεζικός τη θεωρία του μοντέλου Overton στην εκπομπή «Κόντρα στο σύστημα» με το Γρηγόρη Σερέτη.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμενη θεωρία, θέματα όπως η αιμομιξία, η παιδεραστία, η ομοφυλοφυλία, ο καννιβαλισμός, ζητήματα που η ελληνική
κοινωνια δε τα δέχεται, θα μπορουσε να τα αποδεχτεί, με τη χρήση του «Παραθυρου Overton».

«Χρησιμοποιήθηκε για τον κορονοιό, τώρα μας περνάνε την ομοφυλοφιλία μέσω προηγμένων τεχνικών ψυχολογίας, που αλλοιώνουν την κοινή γνώμη και την αντίληψη των πραγμάτων, οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές από την κοινωνία και τις περνούν κομμάτι-κομμάτι. Το μοντέλο Overton, χωρίζεται σε έξι στάδια και το χρησιμοποιουν όλες οι κυβερνήσεις στον κόσμο για να νομιμοποιούν πολιτικες όπως για παραδειγμα, η μη τιμωρία των
παιδεραστών, η αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ και η υιοθέτηση του κανιβαλισμού».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση αναλυτικά στο ηχητικό:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μιλάει για taboo. Τί θα πει taboo? Θα πει απαγορευμένο. Κάτι απαγορευμένο να μιλάμε ή να το πλησιάσουμε. Και γιατί η παιδεραστία να είναι taboo? Δεν είναι. Και μιλάμε και πρέπει να το κάνουμε. Η παιδεραστία είναι έγκλημα και θα έπρεπε να τιμωρείται με ισόβια και ευνουχισμό. Το λέμε, το κατανοούμε το εφαρμόζουμε. Γιατί τα λοατκι είναι taboo? Δεν είναι. Και μιλάμε και πρέπει να το κάνουμε. Δικαίωμα του καθενός να είναι ότι θέλει. Αλλά η ανθρωποτητα και η οικογένεια αποτελουνται από 2 φύλα, άνδρας και γυναίκα. Το λέμε το κατανοούμε το εφαρμόζουμε.
    Δε μπορούμε να επιβάλουμε τις απόψεις μιας μικρής μειοψηφίας στην πλειοψηφία, με το πρόσχημα ότι όταν δεν το δέχεται η πλειοψηφία είναι “φασίστες “. Δεν είναι taboo. Και μιλάμε και πρέπει να το κάνουμε. Φασισμός είναι να επιβάλουμε τις απόψεις μιας μικρής μειοψηφίας στην πλειοψηφία. Άρα το μόνο που μένει να κάνει η πλειοψηφία είναι να εκπαραθυρωσει όλα αυτά αποβράσματα της μειοψηφίας χωρίς taboo.

  2. Έλληνες, να ψηφίσουμε τα ίδια κ ίδια πρόσωπα, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
    Να μην λείψουν… θα υποφέρουμε

Comments are closed.