Αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί ο ξαφνικός χαμός ενός 12χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.
Το άτυχο κορίτσι «έσβησε» στον ύπνο του, στη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί οι οικείοι του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν το 166.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Ήταν ήδη αργά. Λίγο αργότερα στο σπίτι μετέβη η ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.
Η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου.
Δεν νομίζω να εμβολιάστηκε ένα 12χρονο παιδί. Δεν ξέρουμε βέβαια τι είχε και έφυγε έτσι ξαφνικά. Σπάνιο βέβαια αλλά δυστυχώς συμβαίνει καμιά φορά. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους γονείς του.
Η ΝΔ δολοφονεί μην αγοράζοντας ΜΕΘ και δίνει ένα ημιτελές επικίνδυνο εμβόλιο σε όλες τις ηλικίες λες και είναι ασπιρίνη.
Οι γονείς της 12χρονης οφείλουν να μηνύσουν το επικίνδυνο τσιρκο του γόνου, του πλευρη και της γκαγκα…. Η γάγγραινα της Ελλάδας ονομάζεται ΝΔ
ξαφνικιτιδα!!!!κριμα ποσο κριμα θεε μου που κανανε τα παιδια του πειραματοζωα!!!!ποσο τυφλομενοι ειναι οι ανθρωποι!!!
Πείτε την είδηση όπως πρέπει. Είχε εμβολιαστεί κατά του COVID.
12χρονα παιδάκια απλά ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ. Τί μυρίζει τι μυρίζει…..
(Σ_Υ_Ρ_Ι_Γ_Γ_Α_……)
ΞΑΦΝΙΚΟΥΑ