Τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε να επιπλέει νεκρό μέσα σε πισίνα

Κοινοποίηση:
ΠΙΣΙΝΑ

Οι εξετάσεις συνεχίζονται στον χώρο του ξενοδοχείου, στην πισίνα του οποίου χθες, ένα κοριτσάκι τριών ετών έχασε τη ζωή του. Μάρτυρες έχουν κληθεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τη λήψη των καταθέσεων και για τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, τονίζοντας πως αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί την Τρίτη από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Το χρονικό

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, η οικογένεια της μικρής από τη Λευκωσία είχε έρθει μόλις την Κυριακή για ολιγοήμερες διακοπές. Το απόγευμα όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στα κρεβατάκια της πισίνας. Το κοριτσάκι ζήτησε να κολυμπήσει στη μικρή πισίνα για παιδιά αλλά είναι άγνωστο πώς βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στη μεγάλη πισίνα.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου το κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει στην μεγάλη πισίνα από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο επιτόπου όσο και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου από τους επι καθήκοντι ιατρούς, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ανανήψει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι γονεις… οι γονεις ειχα τραβηξει φωτο τον εσπρεσο με το ομπρελακι, και ανεβαζαν στορυ στο Instagram…. για λαικ…. η στο Twitter με τα “σκασμενα” θα ασχοληθουν…. ασε μας ανθρωπε μου…. σε ποιον αιωνα ζεις;

  2. Δηλαδή όταν το κοριτσάκι πήγε στην πισίνα δεν το είδε κανείς; Οι γονείς πώς το άφησαν να πάει μόνο του έστω στην παιδική πισίνα; Και μετά πώς βρέθηκε στη μεγάλη πισίνα;

    1. Μάλλον το έπνιξαν δια της μεθόδου φραγής στόματος – μύτης και στη συνέχεια το πέταξαν στην πισίνα…

Comments are closed.