Τρίτος αστυνομικός νεκρός από τον κορωνοϊό! Απίστευτες καταγγελίες απο τους αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
09s4astyn

Άλλη μία απώλεια εξαιτίας της πανδημίας σημειώθηκε στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 55χρονο, πατέρα δύο παιδιών ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κατερίνης και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης.

Είναι ο τρίτος αστυνομικός που χάνει τη ζωή του από το φονικό ιό, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι και οι τρεις αστυνομικοί που έχασαν τη μάχη για τη ζωή ήταν από τη Βόρεια Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Open, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος κατήγγειλε ότι έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν υπηρεσία.

“Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν αστυνομικούς θετικούς και έβαζαν σε υπηρεσία τους γύρω τους. Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν υπηρεσία, για να βγει η υπηρεσία”, καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και επισημαίνει: “Αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: