Τρίκαλα: Νέα κρούσματα κοροναϊού σε Γυμνάσιο και βρεφονηπιακό σταθμό – Στην πόλη ο ΕΟΔΥ

Κοινοποίηση:
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ-ΣΧΟΛΕΙΑ-681x383-681x383

Ο κοροναϊός παραμένει στα Τρίκαλα καθώς τα νέα κρούσματα σε Γυμνάσιο και βρεφονηπιακό σταθμό προκαλούν ανησυχία.

Με απολύμανση και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, αντιμετωπίζονται τα κρούσματα κοροναϊού, σε εκπαιδευτικές μονάδες στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκε κρούσμα σε εργαζόμενο σε βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς και σε ένα γυμνάσιο εντός της πόλης των Τρικάλων.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου «ο Δήμος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε συνεχή σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Με πιστή τήρηση των προβλεπομένων, των νόμων και των πρωτοκόλλων, έγινε ήδη από το πρωί της Τρίτης, απολύμανση στους χώρους του σχολείου και του βρεφονηπιακού σταθμού. Επίσης γίνεται πρόσθετη ιχνηλάτηση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των δύο μονάδων».

Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες, ενώ και στο γυμνάσιο ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία. Με νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ θα τηρηθεί κάθε πρωτόκολλο σχετικά με τη λειτουργία των δύο μονάδων.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ακης Αναστασίου σύμφωνα με το trikalavoice.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις δύο μονάδες, επιβλέποντας την υλοποίηση των εφαρμοζόμενων μέτρων. Ο Δήμος Τρικκαίων και οι υπηρεσίες του βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση και ειδικά για τα σχολεία, συνεχίζεται η τήρηση όλων των μέτρων για την ασφαλή λειτουργία τους. Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας, αντισηπτικά, συνεχής σχολαστική καθαριότητα, εργασίες στους περιβάλλοντες χώρους, συνθέτουν το φάσμα μέτρων για την ασφάλεια όλης της σχολικής κοινότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ακόμη είναι νωρίς…..
    Από βδομάδα ξεκινάνε τα σχολεία..
    Εκεί να δείτε τι πειραματόζωα θα γίνουμε…

  2. ΠΑΛΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ…. ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ,ΜΕΡΗ…. ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΙΡΙΑ, Κ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ……

Comments are closed.