Τρέχει και δεν φτάνει ο Σουλτάνος – Η καλλονή ερωμένη του και το βίντεο με τις ερωτικές στιγμές

Κοινοποίηση:
eee

Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου, ο Τούρκος πρόεδρος μαθαίνει ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με εκείνον και το όμορφο μοντέλο, η οποία σήμερα είναι τραγουδίστρια και έχει δικές της εκπομπές στην τηλεόραση και στο YouTube.

Δείτε τη γυναίκα – «πέτρα του σκανδάλου»:

Η αιτία για το μίσος του εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε ονοματεπώνυμο.
Η Ντεφνέ Σαμιελί, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή.

Σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση του Ταγίπ Ερντογάν, η Ντεφνέ Σαμιελί εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ.
Οι φήμες, τότε, είχαν οργιάσει τόσο πολύ που μιλούσαν ακόμα και για κρυφό γάμο της Ντεφνέ με τον Τούρκο ηγέτη. Ο Ερντογάν σε καμία περίπτωση δεν ήθελε αυτές οι φήμες να φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του, με την οποία είναι μαζί 38 ολόκληρα χρόνια. Αλλά πολύ περισσότερο δεν ήθελε να αμαυρώσει την εικόνα του οικογενειάρχη και πιστού συζύγου που είχε αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει για τους πιστούς οπαδούς του.

Ο Τούρκος ηγέτης απαγόρευσε το twitter τον Μάρτιο του 2014 ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Το ίδιο απείλησε να κάνει και τον περασμένο Ιούλιο χωρίς να πραγματοποιήσει ακόμα την απειλή του. Προς το παρόν, ο Ερντογάν έσβησε τη φωτιά που πήγε να ανάψει στο σαράι του. Το ερώτημα είναι, για πόσο ακόμα.

Δείτε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. να του στείλουμε για ΔΩΡΟ την αφροδίτη απο το big brother ….
    ειναι λίγο χοντρούλα …150-200 κιλά αλλά φοράει στρίνγκ ……οπότε ειναι πολύ sexy …..
    χαχαχαχαχα χεχεχε χοχοχο

  2. Ο/Η αυτοι για αυτο αυξανονται με γεωμρτικη προοδο, το επιτρεπει η θρησκεια τους λέει:

    ο γιατολαχ χομεινι ( εχει πεθανει).., θρησκευτικος – πολιτικος ηγετης του ιραν για πολλα χρονια γ@μ@@σε και εδερνε.., εμφανιζιταν στα καναλια να καθεται σε μια μεγαλη πολυθρονσα και κατω στα ποδια του να ειναι μισοξαπλωμενες οι επισημες ερωμενες του, δυο 16αχρονες ιρανες, ανηλικες μεν αλλα στο ισλαμ ολα επιτρεπονται.. και εδειχναν αν και με βρακες πολυ σουπερ..μοντελα.., παντως ο ερντι εχει ανανεωθει… με τετοιο κελεπουρι…

  3. Ο Ερντογκαν ζει στη χλιδή στα πλούτη χωρίς σπουδές έγινε πρόεδρος της Τουρκίας αναγκαστικά θέλει μα απολαμβάνει τη ζωή του
    Η γυναίκα του γέρασε τι να τη κάνει,τα χρόνια περνούν και θέλει να απολαύσει τη ζωή Τώρα πια ο καθένας μπορεί να κάνει σεξ έως τα γεράματα με την συγχρονες τεχνικές της Ουρολογίας Ειδικά αυτός θα έχει τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου Σίγουρα θα έχει πολλές γκόμενες και κούκλες όμορφες

    1. Βιάζεσαι να το δεις ; Όλη μέρα με παράνομα βίντεο την βγάζετε

  4. Αν ειναι αυτη τουρκαλα εγω ειμαι απο το Νησια φεροε 😛

  5. Πολύ έξυπνη κ γνωστή τακτική για να μη υπάρχει ψεγάδι όπως με τον οπισθογεμη Κεμαλ.

  6. Διαφήμιση του κάνετε ? Όλα αυτά είναι υπέρ του.

  7. Δαφνη το μικρο της και δεν φαινεται για τουρκαλα.

  8. πηδήκουλας ο Ταγίπ.Πάντως είναι καλό γκομενάκι.

  9. Μάγκας! Θείτσα με διπλή μαντήλα η σύζυγος. Όμορφη και όλα έξω το μανάρι. Πάντως απέδειξε ότι έχει καλό γούστο.

Comments are closed.