Τρέμει κορυφαίος τραγουδιστής – Έδινε χιλιάδες ευρώ σε πιλότο για να του τα βγάζει εκτός χώρας και…

Κοινοποίηση:
3756

Είναι στο στόχαστρο των αρχών εδώ και καιρό. Δεν είναι τυχαίο πώς έχει κληθεί ώς ύποπτος τέλεσης κακουργηματικών πράξεων απο τον οικονομικό Εισαγγελέα της ΑΑΔΕ και στο πλαίσιο αυτό έχουν μπλοκαριστεί όλες οι καταθέσεις του.

Ο ίδιος το παίζει άνετος αλλά η “περδικούλα του το ξέρει”. Βλέπετε τα ποσά που χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Και όπως μου έλεγε προχθές κορυφαίος Υπουργός ” Απο το κράτος δε γλιτώνει κανείς. Όποιος και να είναι”.

Πάμε τώρα στα επιμέρους. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ένας πολίτης της χώρας με μπλοκαρισμένους λογαριασμούς συνεχίζει ν΄απολαμβάνει την πλούσια ζωή του;

Είναι απλό.

Με μαύρα χρήματα αλλά και με κάρτες τραπεζών του εξωτερικού εκτός Swift. Σε αυτό τον βοήθησε πολύ τόσο ο κολλητός εφοπλιστής φίλος του… αλλά και ένας πιλότος ο οποίος επι μήνες μετέφερε με το αντίστοιχο αντίτιμο βεβαίως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό.

Το πρόβλημα είναι πως οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους στοιχεία της “παρέας” του… και οι κλήσεις θα πάνε παντού… Και τότε θα ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι.

Γιατί στην τελική να πληρώνω εγώ κι εσείς την εφορία μας… για να έχουμε ενημερότητα και κάποιοι άλλοι μάγκες να γελάνε με την δική μας εντιμότητα και να το παίζουν μάγκες με τα “κλεμμένα”;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ακου δεν μπορει να παρει φορολογικη ενημεροτητα , γελανε και οι πετρες ρε με τους λησταρχους , να την κανεις τι την ενημεροτητα ρε απαντησε μας , να πας στα μπουζουκια ή να αγορασεις πατατες απο τον μαναβη ?
    Βρε ουστττ τα λαμογια τους πολιτικους , σκουληκια ειναι ολοι τους απο την ημερα που γεννιουνται , περιμενουν να πεθανεις για να σε φανε , καθηκια που δεν δουλεψαν στη ζωη τους και καραγκιοζηδες , ο ενας σκουπιζε ολη τη Σουηδια , ο αλλος καθοταν στην Εθνικη…………χεστηκαμε και η βαρκα γερνει μ’αυτους
    Μη πληρωνετε τιποτα ρε να δουμε τι θα κανουν τα αποβρασματα , ολοι μαζι ομως και οχι 1000 ατομα , αλλα που να το κανετε αυτο ραγιαδες , αδελφος κοιταει πως να φαει τον αδελφο να τα παρει ολα.
    Ριξε τα γ@μημενα τα κουφετα ρε Ρωσε να τελειωνει ο κωλοπλανητης

  2. Δεν γελάμε με την ”εντιμότητά σας” αλλά, με την βλακεία σας. Δεν είστε έντιμοι, ηλίθιοι είστε που πληρώνετε απατεώνες για να πλουτίζουν εις βάρος σας. Το Ελληνικό ”κράτος” είναι ένας θίασος κλεφτών και ληστών των οποίων το μόναδικό μέλημά τους είναι το εύκολο χρήμα και η εξουσία. Εάν νοιώθετε έντιμοι πληρώνοντας τους κόπους σας σε αυτούς τους λαδοπόντικες κατασκόπους των ξένων πατρόνων τους, είναι δικαίωμά σας. Είναι όμως και δικαιωμά μας να μην πληρώνουμε τους παπατζήδες. Πληρώνουμε όμως αλλού όπου, οι απατεώνες τρώνε το 30% και το υπόλοιπο 70% το επιστρέφουν στους πολίτες με την μορφή υποδομών κ.λ.π…….
    Αντε και καλό ξημέρωμα προβιτογίδια των εμφολίων του απατεώνα Σόρου και των υπαλλήλων του!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Εγω συμφωνώ αλλα τα ωραια τα δικαια τα λογια του Υπουργού δεν υσχείουν για τους πολιτικούς ετσι δεν ειναι????

Comments are closed.