Τράκης: Έβγαλε το “εξάσφαιρο” και τον τελείωσε τον Κικίλια: “Αποσύρουμε όλα τα εμβόλια από την αγορά εξαιτίας σου. Μόνον το τσιγάρο σε νοιάζει;'”

Κοινοποίηση:
kikilias-giannakopoulos

Για ακόμα μία φορά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε επίθεση στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών για απουσία πολιτικής πρόληψης και στρατηγικής ώστε να αλλάξει η δυσμενής κατάσταση στον κλάδο του φαρμάκου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), σχολίασε τους επικοινωνιακούς χειρισμούς του υπουργείου Υγείας, περί «επενδυτικού clawback» (σ.σ.: μηχανισμός αυτόματης επιστροφής), αλλά και την υπερπροβολή του αντικαπνιστικού νόμου ως προσπάθεια να καλυφθεί η έλλειψη πολιτικής πρόληψης, κατά την ομιλία του στην ημερίδα «Clawback και Φαρμακευτική Δαπάνη».

Εκτενές ρεπορτάζ θα διαβάσετε στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής. Ποιος άλλος χαμένος, κοντάει να γράψει για την υπουργάρα της γόπας; 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο χλεμπονιάρης τράκης είναι η προσωποποίηση του λαμογιοέλλην και είναι και τόσο ντουβάρι που πρωτού πουλήσει τον Παναθηναϊκό θα τον καταστρέψει.

  2. πες τα προεδράρα!! ένας γαύρος που σε πάει με τα χίλια!!!!!

Comments are closed.