Το show συνεχίζεται! Αποκαλύψεις για σεξουαλική βία κατά της Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ

Κοινοποίηση:
ντεπ χερντ

H δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ έχει φέρει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κοινή ζωή του διάσημου ζευγαριού. Αυτή τη φορά αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση της ψυχολόγου που εξέτασε την Χερντ και σύμφωνα με την οποία πάσχει από PTSD.

H Δρ. Ντον Χιουζ, δικαστική ψυχολόγος στη Νέα Υόρκη, περιέγραψε στο δικαστήριο σοκαριστικές εμπειρίες σεξουαλικής βίας που η Χερντ ισχυρίζεται ότι βίωσε στα χέρια του Ντεπ. Η Χερντ στο άκουσμα των όσων έζησε προσπαθούσε να μην ξεσπάσει σε κλάματα.

Παρόλο που η ψυχολόγος της πλευράς του Ντεπ, δεν διέγνωσε μετατραυματική διαταραχή στην ηθοποιό, η Χιουζ είπε στο δικαστήριο ότι η Χερντ υποφέρει πράγματι από PTSD, η αιτία του οποίου είναι η ενδοοικογενειακή βία που υπέστη από τον σύντροφό της, τον Τζόνι Ντεπ. Η διάγνωση της Χιουζ, όπως εξήγησε στο δικαστήριο, βασίστηκε στην εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας, σε προσωπικές συνεντεύξεις που είχε με την Χερντ, συνολικής διάρκειας 22 ωρών, και σε συζητήσεις που είχε με τους γιατρούς και τη μητέρα της 36χρονης, προτού εκείνη φύγει από τη ζωή.

H ψυχολόγος ανέφερε χαρακτηριστικά: «ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος από ναρκωτικά, πετούσε τη Χερντ στο κρεβάτι, της έσκιζε το νυχτικό και προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της». «Την εξανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν τρυφερές στιγμές, ήταν στιγμές επιβολής», είπε χαρακτηριστικά. Σε μια άλλη περίπτωση, αφού ο Ντεπ κατηγόρησε μια άλλη γυναίκα ότι «την έπεφτε» στη Χερντ, στη συνέχεια υπέβαλε τη σύντροφό του σε «σωματική έρευνα», σύμφωνα με τη Δρ. Χιουζ. Είπε ότι «έψαχνε για ναρκωτικά», προσθέτοντας ότι ο σταρ πίστευε ότι ήταν «αποδεκτό να σκίζει το νυχτικό της και να βάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο της ψάχνοντας για κοκαϊνη».

Ένα από τα χειρότερα επεισόδια ήταν εκείνο στην Αυστραλία, κατά το οποίο σημειώθηκε και το τραυματισμός του δαχτύλου του Ντεπ πάνω στον καυγά με τη Χερντ. Σε εκείνο το επεισόδιο, η Χερντ ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ έβαλε ένα μπουκάλι μέσα στο σώμα της. Όπως κατέθεσε η Δρ. Χιουζ, πάντα με βάση όσα της είπε η ηθοποιός, όταν «τη χτυπούσε και της έσφιγγε τον λαιμό, λέγοντας ότι τη μισεί και θέλει να τη σκοτώσει» η κυρία Χερντ είχε «βγει» από το σώμα της και το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν «Θεέ μου, ελπίζω να μην είναι το σπασμένο (μπουκάλι)».

Η πρώην σύζυγος του Ντεπ είχε περιγράψει στη ψυχολόγο της και σκηνές κατά τις οποίες ο μεθυσμένος Ντεπ έριχνε στο κρεβάτι την 36χρονη προσπαθώντας να κάνει σεξ μαζί της, αλλά δεν τα κατάφερνε. «Εάν δεν μπορούσε να αποδώσει θύμωνε ακόμα περισσότερο μαζί της και την κατηγορούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: