Το “φουτουριστικό” Hyundai Staria Camper χωρητικότητας 11 επιβατών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
staria-camper3

Η εταιρεία έκανε επιτέλους την χάρη στους λάτρεις της περιπέτειας, κατασκευάζοντας μια εργοστασιακή pop-top έκδοση του βαν Staria της κορεατικής αγοράς. Ονομάζεται Staria Lounge Camper και θα προσφέρεται με χωρητικότητα έως και έντεκα επιβατών.

Η πιο εμφανής αλλαγή είναι η ηλεκτροκίνητη οροφή pop-top, η οποία παρέχει χώρο για ένα στρώμα δύο ατόμων (το οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται στην έκδοση camper). Υπάρχει επίσης επεκτεινόμενη τέντα με ενσωματωμένα φώτα LED. Τα καθίσματα στο εσωτερικό της καμπίνας μπορούν να “πέσουν” για να παρέχουν περισσότερο χώρο για ύπνο. Περιλαμβάνεται μια δεξαμενή νερού για τον νεροχύτη καθώς επίσης κι ένα ενσωματωμένο ψυγείο που ενώνεται με εξωτερικό τροφοδοτικό.

staria-camper2

Το Staria Lounge Camper προσφέρεται μόνο με λευκή ή μαύρη εξωτερική βαφή, αλλά το εσωτερικό διατίθεται είτε σε μαύρο είτε σε καφέ. Η Hyundai δεν έχει πει ποιους κινητήρες θα έχει η έκδοση camper, αλλά το στάνταρ Staria έχει είτε έναν βενζινοκινητήρα V-6 3,5 λίτρων είτε έναν τετρακύλινδρο turbodiesel 2,2 λίτρων.

Η έκδοση camper θα πωλείται στην Κορέα από περίπου 40.000$, με τις loaded εκδόσεις να κοστίζουν περίπου $55.000.

staria-camper3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.