Το φαβορί Ζούρος και στο βάθος… ξένος στην ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
image

Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την θέση του προπονητή ήταν, εξ αρχής, ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο 52χρονος προπονητής δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα την κατάσταση με την Ούνικς Καζάν, ωστόσο η Ένωση είχε προχωρήσει σε επαφές τόσο με τους εκπροσώπους του, όσο και με τον ίδιο, με σκοπό να υπάρξει σημείο επαφής.
Οι εξελίξεις της Παρασκευής (22/06), όμως και η οριστικοποίηση της παραμονής του στη Ρωσία για μία ακόμα σεζόν έφεραν το θέμα προπονητή σε νέα βάση στην ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της Ούνικς Καζάν ενεργοποίησαν την οψιόν που είχαν για τον επόμενο χρόνο στο συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή και τον διατήρησαν στην άκρη του πάγκου τους.
Έτσι, ο Πρίφτης βγήκε μια και καλή από το… κάδρο της Ένωσης, αφήνοντας ως φαβορί τον Ηλία Ζούρο. Ο Έλληνας προπονητής ήταν η πρώτη εναλλακτική σε περίπτωση που δεν υπήρχε συμφωνία με τον Πρίφτη και από το μεσημέρι της Παρασκευής (22/06) αυτός είναι που βρίσκεται στην pole position για τη διάδοχη κατάσταση. Μάλιστα, οι πρώτες επαφές με την πλευρά του έμπειρου προπονητή έχουν γίνει, ωστόσο για την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από πλευράς ΑΕΚ.

Παρ’ όλα αυτά, στην Ένωση δεν μένουν εκεί. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας «σκανάρουν» την ξένη αγορά για προπονητή, εξετάζοντας κάθε πιθανή λύση. Η περίπτωση του Τζον Πάτρικ που είδε το φως της δημοσιότητας έχει πάρα πολλές δυσκολίες και είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα προχωρήσει.

Το σίγουρο, όμως, για την ΑΕΚ είναι ένα: Πως ο χρόνος αρχίζει να… πιέζει πλέον, καθώς ο Ιούλιος έρχεται και στην Ένωση ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το θέμα προπονητή. Η επιστροφή του Μάκη Αγγελόπουλου από την Κατερίνη, όπου και βρέθηκε για τον χορό του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης, αναμένεται να φέρει εξελίξεις και παράλληλα να μπει στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή, οδηγώντας σε οριστική λύση.

Likes0

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: