Το τερμάτισε η Τζούλια Αλεξανδράτου! Θα πουλάει την εγκυμοσύνη της στο OnlyFans

Κοινοποίηση:
516020153-0.tzoulia_alexandratou_julia1db1-1440x900-1

Η Τζούλια Αλεξανδράτου που είχε προκαλέσει ντόρο την προηγούμενη δεκαετία λόγω των ροζ ταινιών στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει αποφάσισε να βρει έναν νέο τρόπο για να βγάλει χρήματα.

Ποιος είναι αυτός; Πουλώντας την εγκυμοσύνη της! Όπως ανακοίνωσε το πρώην μοντέλο ανακοίνωσε στα social media ότι θα δείχνει κανονικά την εγκυμοσύνη της στους ακόλουθούς της μόνο που αυτή… δεν θα είναι δωρεάν.

Αντιθέτως, όποιος θέλει να τη δω θα μπορεί να αγοράζει το σχετικό υλικό στη γνωστή πλατφόρμα OnlyFans. Μια είδηση που σίγουρα δείχνει την κατάντια της κοινωνίας μας, που δέχεται να ξεπουλήσει τα πάντα για λίγα χρήματα.

Σε ερώτηση follower για το πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

julia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ ως μεγαλύτερη πορνη του διαδικτύου για κάθε φαντασίωση

  2. Αυτή δηλαδή φιλοδοξεί να γίνει μάνα και να ανατρέψει παιδί? Και καλά αυτή,σεσημασμενη,ξέρουμε το ποιόν της.Το κακόμοιρο το παιδί τι φταίει όταν μεγαλώσει και μάθει τα χαιρια της μάνας του και το κοροϊδεύουν στο σχολείο με τις τσόντες της μάνας του?

  3. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΣΟΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ?

Comments are closed.