Το τελευταίο οχυρό της Ευρώπης – Ουγγαρία: «Ο πατέρας είναι άνδρας και η μητέρα γυναίκα» – Τροποποιούν το Σύνταγμα και τελειώνουν τις «gay» υιοθεσίες

Κοινοποίηση:
16051541601835527011

Το ουγγρικό κοινοβούλιο επικύρωσε μία τροποποίηση του ουγγρικού Συντάγματος, βάση της οποίας: «Ο πατέρας είναι άνδρας και η μητέρα γυναίκα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη συγκεκριμένη τροποποίηση, ομόφυλα ζευγάρια που ζουν στη χώρα, δε θα μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά.

Επιπλέον, το φύλο ενός ατόμου συμπεραίνεται κατά τη γέννα και δεν μπορεί εκ των υστέρων να τροποποιηθεί. «Η Ουγγαρία προστατεύει το δίκαιο των παιδιών ως προς την κατά τη γέννησή τους αποκτηθείσα έμφυλη ταυτότητα και εγγυάται μία ανατροφή, σύμφωνη με το αξιακό σύστημα, στο οποίο βασίζεται η συνταγματική ταυτότητα της χώρας και η χριστιανική της κουλτούρα», αναφέρεται στην τροποποίηση.

Η υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, Γιούντιτ Βάργκα, ανακοίνωσε μέσω Facebook, ότι η Ουγγαρία υπερασπίζεται το θεσμό του γάμου μεταξύ άνδρα και γυναίκας, ως θεμέλιο για την επιβίωση του έθνους.

Η σχέση γονέων και παιδιού ορίζει μία οικογενειακή σύνδεση. «Η μητέρα είναι μία γυναίκα και ο πατέρας ένας άνδρας», τονίζει.

Η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια είναι κάτι που συζητάται και από την ελληνική κυβέρνηση.

Θεωρείται μάλιστα ότι είναι επιθυμία του ιδίου του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση εντός της τρέχουσας θητείας της να νομιμοποιήσει τον «γάμο» μεταξύ ομοφύλων και μ’ αυτόν τον τρόπο να ανοίξει το δρόμο και για τις υιοθεσίες.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΟλΥ ΣΩΣΤΟΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ (ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ) Τ Ε Λ Ο Σ.

  2. Θα αφήσει τπτ ορθιο ο γμ-κουλης τεσπα; Θέρισε ότι έσπειραν οι προηγούμενοι. Τότε γιατί τον ψηφίσαμε γμτ μου; Και γιατί να το ξανακάνουμε; αι σιχτιρ πια

  3. Η Μέρκελ νόμισε πώς η Ουγγαρία είνα σαν τήν Ελλάδα.Ομως ο Βικτωρ Ορμπάν δέν είναι οπως ό λεχρίτης ο Κούλης ο γκαβός.
    Τό ZDF τό δεύτερο Γερμανικό προγραμμα τηλεόρασης στίς ειδήσεις.
    “Ράπισμα στό προσωπο τών ομοφυλοφίλων καί τρανσεξεουάλ είναι η απόφαση τού Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτωρα Ορμπάν νά βάλει στό σύνταγμα τής Ουγγαρίας τή λέξη “ό πατέρας είναι άνδρας η μητέρα είναι
    γυναίκα”.Η υπουργός Δικαιοσύνης Γιούθιδ Βάργκα απαγόρεψε τήν αλλαγή φύλου.Ο Βικτωρ αντιτίθεται έκ νέου στόν Χάρτη Θεμελιωδών
    Δικαιωμάτων τής ΕΕ ή οποία προστατεύει τίς σεξουαλικές μειονότητες.
    Η Μέρκελ θέλει νά απαγορέψει σέ ένα ξένο ανεξάρτητο δημοκρατικό κράτος νά κάνει αναθεώρηση στό σύνταγμα του.Εκεί όμως δέν περναει η μπογιά της.Τά Γερμανικά ΜΜΕ εχουν αφινιάσει.Λοιδωρούν τόν πρωθυπουργό Ορμπάν.Τόν ονομάζούν “γκούλας μέ αυτιά”
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.