Το τέλος της ελευθερίας αρχίζει από την Αυστραλία: Ηλεκτρονική εφαρμογή όπου κάθε 15 λεπτά πρέπει να δηλώνεις στην Κυβέρνηση που βρίσκεσαι

Κοινοποίηση:
original (1)

Η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας δοκιμάζει ένα σύστημα που αναγκάζει τους πολίτες να στείλουν μια φωτογραφία τους μέσα σε 15 λεπτά μέσω μιας κυβερνητικής εφαρμογής για να τους ενημερώσουν πού βρίσκονται. Εάν οι πολίτες δεν απαντήσουν εγκαίρως, θα στείλουν την αστυνομία για καφέ στο σπίτι τους.

Ναι αλήθεια. Ο theatlantic έχει δημοσιεύσει ένα κομμάτι σχετικά με αυτό, στο οποίο ο συγγραφέας αναρωτιέται αν η Αυστραλία μπορεί ακόμα να αυτοαποκαλείται δημοκρατία, δεδομένων των παραλυτικών μέτρων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στον τοπικό πληθυσμό.

Η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας σχεδιάζει να δημιουργήσει μια εφαρμογή που θα έρχεται τυχαία σε επαφή με άτομα και θα ζητήσει να απαντήσει με μια φωτογραφία μέσα σε 15 λεπτά που βρίσκονται.

Εάν οι άνθρωποι δεν μας ενημερώσουν πού βρίσκονται εγκαίρως, η αστυνομία θα ξεκινήσει το ανθρωποκυνηγητό.

Βραχιόλι αστραγάλου

Η εφαρμογή είναι παρόμοια με ένα βραχιόλι στον αστράγαλο που παρακολουθεί τις κινήσεις των κρατουμένων σε κατ ‘οίκον περιορισμό, ένα μέτρο που παρεμπιπτόντως, εξετάστηκε από τις αυστραλιανές αρχές νωρίτερα φέτος.

«Αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία είναι πολύ ανησυχητικό, ακραίο και επικίνδυνο», δήλωσε ο δημοσιογράφος Glenn Greenwald.

Μάλλον ο δημοσιογράφος δεν έχει καταταλάβει το παραμικρό…μιλάμε ότι τα ποσοστά βλήτου/μαϊντανού είναι εκπληκτικά. Όμως δεν είναι έτσι, δεν είναι αυτό που φαίνετε αλλά κάτι άλλο. Σας έχουμε εξηγήσει ότι αυτό το εγκληματικό σύστημα δεν κάνει ποτέ λάθη, ο δημοσιοκαφράκος είναι λαδωμένος πράκτορας του κερατά…ναι ναι του αρχαίου ανθρωποκτόνου εχθρού που θέλει να τους μαζέψει όλους επειδή γνωρίζει το μεγάλο γεγονός που θα συμβεί στον πλανήτη βαμένο για αιώνες με αίμα.

Η χημική παγκόσμια γενοκτονία αγαπητοί αναγνώστες μοιάζει ανώδυνη επειδή δεν σφάζονται μαζικά ή δεν βομβαρδιζονται μαζικά όπως στο παρελθόν. Ο πλανήτης είναι γεμάτος με φαί, και το φαί είμαστε εμείς…μόνο που και αυτό σας φαίνετε πολύ αποκρουστικό γεγονός ή σαν ιδέα ότι μας σφάζουν χημικά διότι ο εκπαιδευτής μας έχει φροντίσει να γαλουχίσει το υπόσυνείδητο μας σε τέτοιο βαθμό που κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι.

Καλή δύναμη σε όλους μας…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: