Το συγκινητικό γράμμα δύο παιδιών στους γιατρούς του Νοσοκομείου Χανίων

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΗ_1

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η διευθύντρια ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, Ευδοκία Πάνου. Όπως αναφέρει την Παρασκευή επισκέφθηκε τη ΜΕΘ υγιής και δυνατός πλέον ο 42χρονος που για πολλές ημέρες έδωσε τη μάχη με τον κορωνοϊό και τελικά βγήκε νικητής.

“Η χαρά και τα αισθήματα μας δεν περιγράφονται , που τον είδαμε γερό και ευτυχισμένο , δίπλα στην οικογένεια του”, αναφέρει χαρακτηριστικά η κα. Πάνου η οποία, δημοσιοποίησε το δώρο-γράμμα από τα παιδιά του 42χρονου, το οποίο όπως λέει, γέμισε όλους τους εργαζόμενους στη ΜΕΘ , με μεγάλη χαρά!

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Σήμερα στη ΜΕΘ, μας έκανε επίσκεψη ο ασθενής , που την προηγούμενη βδομάδα, βγήκε νικητής, μετά από μάχη με τον κορωνοιό ! Η χαρά και τα αισθήματα μας δεν περιγράφονται , που τον είδαμε γερό και ευτυχισμένο , δίπλα στην οικογένεια του !!! Συγκίνηση μεγάλη !!! Αλλά, μεγαλύτερη χαρά πήραμε απ’ αυτο το δώρο-γράμμα , που μας έγραψαν τα παιδιά (παιδάκια για μας) του! Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω, πέρα από το χρέος μας ! Μάλλον ,εμείς πρέπει να σας ευχαριστήσουμε ,για την τεράστια δύναμη που μας δώσατε να συνεχίσουμε !!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ , απ’ όλο το προσωπικό της ΜΕΘ ! Να είστε πάντα καλά , υγιής , μαζί και ευτυχισμένοι !!!!”

minima

Πηγή: kriti24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: