19/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Το συγκινητικό βίντεο της ημέρας: Καρδιολογική ομάδα διασκεύασε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία για να «ξορκίσει» τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
1

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δείξει την υποστήριξή της σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ξεπερνώντας τις δυνάμεις τους και φτάνοντας στα όριά τους.

 

Η καρδιολογική ομάδα της München Klinik Bogenhausen πήρε την επιτυχία του Michael Kiwanuka “Love & Hate” και τη διασκεύασε για να περάσει το δικό της μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού.

«Κρατηθείτε, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Δε θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω, θα μείνουμε εδώ για εσάς, θα μείνετε σπίτι για εμάς. Στους φίλους μας σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον πλανήτη: αυτό το μήνυμα πάει σε εσάς απευθείας από το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό της München Klinik. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό! Αυτός ο ιός δε μπορεί να μας καταβάλλει. Δε μπορεί να μας κάνει να καταρρεύσουμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε εδώ, οπότε ας δουλέψουμε μαζί υπομονετικά και μείνετε για εμάς στο σπίτι!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: