Το σπαρταριστό ανορθόγραφο γραπτό αδιάβαστου μαθητή που κέρδισε επάξια ένα 5αρι – Θα κλαίτε…

Κοινοποίηση:
unnamed

Ο εγκέφαλος ενός μαθητή γεννά αρκετές φορές απίστευτες ιδέες! Ειδικά όταν πρόκειται να δώσει εξετάσεις και δεν έχει διαβάσει!Ένας μαθητής του 12ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, δεν είχε διαβάσει στις εξετάσεις του σχολείου, το μάθημα της Χημείας – Χυμείας για την ακρίβεια- η οποία είτε είναι πραγματική είτε είναι φανταστική το σίγουρο είναι πως είναι ξεκαρδιστική.

Αντί λοιπόν να δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα του μαθήματος, έγραψε στη λευκή κόλλα των εξετάσεων, ένα κείμενο στο οποίο εξηγούσε για ποιο λόγο δεν κατάφερε να διαβάσει! Η ιστορία που έγραψε θυμίζει σενάριο κωμικής ταινίας! Ο μαθητής κατάφερε να … εντυπωσιάσει τον καθηγητή του, αποσπώντας τελικά ένα γενναιόδωρο 5άρι!

Διαβάστε τι έγραψε ακριβώς ο νεαρός και δείτε την κόλλα με το βαθμό που πήρε!

«Κύριε δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατί την Παρασκεβή που σηκόθηκε τη νύχτα η μάνα μου να πάει προς νερού της, έπιασε τον πατέρα μου στο σαλόνι να βλέπει μία τενία πoρνό και τον πέταξε μία πατιέλα στο κεφάλι και τον πήρανε τα έματα και σηκόθηκε κι έφυγε. Τον ψάχναμε όλο το Σάβατο σε όλα τα νοσοκομία, αλλά δεν τον βρήκαμε πουθενά. Χθες το βράδι γύρισε σπίτι και μας ήπε ότι ήταν στη θέια Ελένη (μούσι) και χθες το απόγευμα είχε πάει γήπεδο να δει τον ΠΑΟΚ. Η μάνα μου τα πήρε και τον πέταξε ένα μπολ παγοτού που τον βρήκε πάλι στο κεφάλι πάνω στα ράματα. Έπεσε ξερός και φωνάξαμε ασθενοφόρο και τον πήγαμε στο Παπαγεωργίου. Όλη τη νύχτα τη βγάλαμε στο νοσοκομείο. Βάλτε με ότι βαθμό νομίζετε».

tromaktiko

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτο του οτι τα φωνηεντα εχουν μονο φωνη……προφητεια του Μπαμπινιωτη ειναι;Ετσι,για να ξερω.

  2. που ειναι το λαθος ?τα φωνήεντα εχουν μόνο φωνή .τα σύμφωνα ειναι αυτα που έχουν νόημα ,και ορίζουν το νοημα της λεκσεως . αλλά ποιος μπορεί να το γνωρίζει ,και να μελετά ,και οχι να διαβάζει

  3. που ειναι το λαθος ?τα φωνήεντα εχουν μόνο φωνή .τα σύμφωνα ειναι αυτα που έχουν νόημα ,και ορίζουν το νοημα της λεκσεως . αλλά ποιος μπορεί να το γνωρίζει ,και να μελετά ,και οχι να διαβάζει.

  4. που ειναι το λάθος ? τα φωνήεντα δεν έχουν νόημα , τα σύμφωνα ειναι αυτά που παρέχουν το νόημα ,επειδή συμφωνούν .αρα ορθά τα έγραπσε

  5. Θα έχει περάσει σε κάποιο ΤΕΙ και όταν το τελειώσει, θα ζητάει αρχικό μισθό 1500€ και senior θέση για να μην κουράζεται…

  6. Άν ήταν εξετάσεις λογοτεχνίας, νά πάρη όχι 5, αλλά 10. Αλλά σέ εξετάσεις χημείας, νά βάλης 5 επειδή σέ έκανε νά γελάσης, τό θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

    1. ορθά, δεν έδωσα μεγαλύτερη βαρύτητα στο μάθημα που εξεταζόταν. ευχαριστώ για την παρατήρηση.

  7. Και όλα αυτά για μια τσοντούλα; Εμένα η γυναίκα μου δεν με ενοχλεί σε ανάλογες περιπτώσεις……μάλιστα με ρωτάει και με χιούμορ: ζουζούνι μου τι έχει το μενού που βλέπεις; Και όλα μέλι γάλα σε ….όλους τους τομείς. Πανέξυπνη η γυναίκα μου……………………

    1. ορθα τα έγραψε .τα σύμφωνα εχουν νόημα και οχι τα φωνήεντα .

  8. Πάλι καλά που δεν τον πάτησε το βαπόρι απτην Περσία

  9. Αυτά γίνονταν, αν γίνονταν, τις προ κορωνοϊού εποχές που τις βρίζαμε αλλά αν σηκωνόμαστε αύριο και είμαστε όπως τότε θα νομίζαμε ότι είμαστε στον Παράδεισο.

  10. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Μετά γράφτηκε στο ΠΑΣΟΚ, ήταν πρώτος στην αφισοκόλληση, και επειδή ήταν και καλό παιδί όταν βγήκε ο λαός στην εξουσία το ’81 τον έκαναν κλητήρα σε υπηρεσία.
    Τα χρόνια περνούν και ο υπάλληλος μας ναι μεν δεν κάνει τίποτα αλλά επειδή σαν βλαξ δεν κινεί αντιδράσεις παίρνει βαθμούς λόγω παλαιότητας και …βλακείας.
    Και φτάνουμε στον 21ο αιώνα….. Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος και ξαφνικά ο διευθυντής συνταξιοδοτείται.
    Και γίνεται χαλίφης στη θέση του χαλίφη, με τις μίζες του(συγγνώμη, νόμιμα δωράκια) των εταιρειών για να πάρουν δουλειές, κ.τ.λ. να τρέχουν από τα μπατζάκια του.
    Εν έτει 2021 ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί κι αυτός παίρνοντας εις υγείαν των κορόιδων κάτι εκατομμύριο εφάπαξ.
    Αυτή είναι η μοίρα της Ελλάδος που οι βλάκες επιπλέουν κάνοντας κουμάντο στη “democracy” της μεταπολίτευσης.
    Και τρέχα κακομοίρη Έλληνα να δουλεύεις για να πληρώνεις τέτοια ρεμάλια.
    ********κάθε ομοιότητα με τον ιδιοκτήτη της απέναντι πολυκατοικίας είναι φανταστική.

    1. Σωστα αυτα που γραφεις.
      Ο βαθμολογητης που του εβαλε το 5αρι θέλει το κρεμασμα στο Συνταγμα. Γιατι εστω και με το 5αρι πήρε μόρια και τον εκανε να πιστεψει πως το κολπο του να την παραμυθιασει με μια δακρυβερχτη ιστορια, τον πίστεψε. Ετσι, τον εκανε πιο πονηρο για να εφευρισκει περισσοτερα ψεμματα καθε φορα που τον επιαναν αδιαβαστο. Επισης δειχνει, πως ουτε και ο βαθμολογητης ειχε ιδεα απο.. χημεια!
      Τα ορθογραφικα του λαθη αυταποδεικτα δειχνουν πως ουτε στα νεοελληνικα θα εγραφε. Και οταν θα πηγαινε να γραψει θα εγραφε μια άλλη ιστοριουλα πως ο μπαμπας του καταλαθος τού εσπασε τα γυαλια και δεν προλαβε να παει στον οφθαλμιατρο να παρει καινουργια γιατι τα λεωφορεια ειχαν απεργια και την αλλη μερα ο πατερας του απολυθηκε απο την δουλεια και η μανουλα του το εσκασε με τον κουμπαρο και ηταν ασχημα ψυχολογικα.
      Βάλτε μου καλή κυρια οτι βαθμό νομίζετε.
      .
      Εμενα αυτο το γραπτο μού θυμισε εναν διευθυνταρα πολεοδομίας, παρακαλώ! Και απορούσα πώς στον δαιμονα αυτος ο αμόρφωτος ήταν σε τέτοια υψηλοβαθμη θέση?
      ..απάντηση διευθυντή πολεοδομίας σε πολίτη, οταν ο πολίτης μετά απο σωρεια λαθων και παραβιασεων τής υπηρεσιας τού ειπε πως θα παει στον Εισαγγελέα: σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι(!)
      Ε, ενα τετοιο μουνοπανο ηταν κι αυτος σαν αυτον τον “μαθητη”, που ενω θα επρεπε να ειχε μεινει δυο ταξεις στο δημοτικο, το υπουργειο παιδειας υποχρωνε τους δασκαλους να τους βαζουν 10αρια για να μην εχουν ψυχολογικουλια
      Αντε τωρα και με τα λαθροπιθηκια που εβαλαν στα σχολεια οι συριζονουδιωτες τι διευθυνταρες, υπουργαρες και καθηγηταρες πανεπιστημιου θα εβγαιναν πάλι σε μια 20ετια.
      .
      Και θα έλεγαν μετα οι ευροπεοι: εσυ Ελλάδα μάς λες πως εφτιαξες πριν 2.500 χρόνια τον Παρθενώνα, το παλάτι τού Νέστωρα, ειχες ακόμη και μαρμάρινη ασάμινθο για να πλένεται η Βασίλισσα, έφτιαχνες γέφυρες, αποχετευτικά συστηματα στις πόλεις, αρδευτικά εργα, έφτιαχνες δημοκρατικά πολιτευματα, νεες στρατιωτικές τεχνικές… και τώρα χτίζεις τσαντήρια και εχεις τούς ανεγκέφαλους να σε κυβερνούν? Εκει ξέπεσες?
      .
      Οχι, καριολες εβροπεοι, δεν ξέπεσα Εγώ η Ελλάδα, δικο σας σόι ειναι ολοι αυτοι που μπαστακώθηκαν εδω. Δικοι σας ανεγκέφαλοι απογονοι.. Εσεις τούς βάλατε για να προκαλέσετε πάλι, εμφύλιο στην Ελλάδα!
      ..Και ήρθε η ώρα να πληρώσετε γι” αυτο!

Comments are closed.