Το πρώτο μήνυμα της νοσηλεύτριας που την παρέλυσε το “φαρμάκι” του κορονοϊού – Πάνε να θάψουν την έρευνα για τα αίτια;;;

Κοινοποίηση:
meth

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας παραμένει η 40χρονη νοσηλεύτρια, η οποία παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό της. Το πρώτο της μήνυμα και ο γολγοθάς της αφού βρέθηκα από την μια στιγμή στην άλλη στο κρεβάτι του νοσοκομείου απορημένη και η ίδια για το πως έμεινε παράλυτη.

Το πρώτο της μήνυμα για την περιπέτειά της έστειλε η 40χρονη νοσηλεύτρια, η οποία παρέλυσε στα κάτω άκρα, μετά τον εμβολιασμό της στην Κέρκυρα.
Η νοσηλεύτρια έκανε μία ανάρτηση στο facebook από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, έχοντας στο πλευρό της έναν γιατρό και μια συνάδελφό της, όπως αναφέρει το Mega, που μεταδίδει την είδηση.
«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για τη μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή!» έγραψε η 40χρονη.

Έρευνα για την παράλυση

Την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για να διευκρινιστεί εάν η παράλυση της είναι παρενέργεια της δεύτερης δόσης του εμβολίου ή όχι.

Διερευνώνται αναλυτικά τα αίτια της προσωρινής παράλυσης που εμφάνισε η νοσηλεύτρια, η οποία ανυπομονεί να επιστρέψει στα δύο παιδιά της. Το θέμα είναι ένα: Θα αφήσουν να δημοσιευτούν τα πραγματικά αίτια ή θα τα μαγειρέψουν για να δείξουν στον κόσμο ότι η παράλυση της γυναίκας είναι τυχαίο γεγονός;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και να είναι απ’ το εμβόλιο σιγά μην το πούνε!!!
    Στατιστικές παρενέργειες το πολύ να πούνε!!

  2. Δεν πρέπει να φοβάστε την κριτική, ο διάλογος απαιτεί διαφωνία!
    Η’ είστε με τους καλούς και αρχιδάτοι ή το αντίθετο!

  3. ERXONTAI ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤ΄ΚΑΘΕΞΗΣ

  4. Εντάξει καταλάβαμε . Σε 2-3 μέρες δεν θα τολμάει να μιλάει κανείς όπως για τον Υποδιευθυντή του Αττικού που κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται.

Comments are closed.