Το “παραμυθένιο” ρετιρέ των 35 εκ. δολαρίων του Τσάντλερ από τα “Φιλαράκια”!

Κοινοποίηση:
matthew_perry_ana-768x523

Ο γνωστός ηθοποιός Μάθιου Πέρι, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίζετε ως Τσάντλερ Μπινγκ από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια”, πουλάει το πολυτελές ρετιρέ του Λος Άντζελες, το οποίο θεωρείται το πιο ακριβό διαμέρισμα στην περιοχή αυτή την στιγμή.

O Πέρι, ο οποίος απέκτησε πολλά πανέμορφα ακίνητα σε όλη την Καλιφόρνια την περασμένη δεκαετία, αποφάσισε να πουλήσει έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων το απίστευτο διαμέρισμα που αγόρασε το 2017 για 20 εκατομμύρια δολάρια. Το διαμέρισμα των 863 τ.μ., το οποίο είναι γνωστό και ως “To Μέγαρο στον Ουρανό”, καταλαμβάνει τον 40ο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών Century City που σχεδιάστηκε από την βραβευμένη εταιρεία Robert A.M. Stern Architects.

Την ανακαίνιση της κατοικίας για λογαριασμό του Πέρι, ανέλαβε ο αρχιτέκτονας Scott Joyce και η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων LM Pagano. Το πανέμορφο ρετιρέ διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, αίθουσα home cinema, τέσσερις βεράντες και απεριόριστη θέα στην πόλη και τον ωκεανό. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει πρόσβαση και στον εντυπωσιακό κατάλογο παροχών του The Century (σκεφτείτε μια υπερμεγέθη πισίνα, ένα γυμναστήριο, ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης κρασιού και κινηματογράφο).

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του πολυτελούς ρετιρέ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: