Το παλεύουν Χουάνγκ και Χάμες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
Χουάνγκ Χάμες

Τα πλάνα του για την προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καταστρώνει ο Μίτσελ.
Ο Ισπανός προπονητής καλείται να διαχειριστεί μία σειρά από προβλήματα, καθώς ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ και ο Χάμες είναι τραυματίες και η απουσία τους από το επόμενο παιχνίδι, θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το αρχικό σχήμα με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του.
Ο Νοτιοκορεάτης χαφ ήταν χθες πολύ καλύτερα και αν συνεχίσει έτσι σήμερα, τότε είναι αρκετά πιθανή να βρεθεί τουλάχιστον στην αποστολή του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Από την πλευρά του, Κολομβιανός σταρ ένιωθε και χθες ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με την «Ένωση».
Ακόμα και αν ο Χάμες τα καταφέρει, τότε το πολύ-πολύ να βρεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πάρει φανέλα βασικού ο Σαμασέκου μαζί με τον Χουάνγκ και τον Εμβιλά σε ένα σχήμα 4-3-3 με το οποίο θα παραταχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην OPAP Arena.
Ενοχλήσεις, όμως, αισθάνεται και ο Μπιέλ, ο οποίος αν περάσει τα τεστ που θα υποβληθεί, θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο ο Κανός που θα παίξει για πρώτη φορά ως βασικός.
Ο Μπακαμπού θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και ο Τζολάκης φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι του Πασχαλάκη να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: