Το οργισμένο μήνυμα αναγνώστη μας: “Η πολιτική του ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ είναι εξοργιστική – Το βίντεο που πρέπει να δει κάθε πολίτης αυτής της χώρας που δεν ανέχεται να τον κοροϊδεύουν”

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Το μήνυμα και το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας

 

“Το βίντεο που πρέπει να δει και να αναδημοσιεύσει κάθε νησιώτης, κάθε πολίτης αυτής της χώρας που δεν ανέχεται να τον κοροϊδεύουν.
Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χίο, στις 16 Νοεμβρίου 2017: Με κυβέρνηση ΝΔ δεν πρόκειται να γίνουν τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου μόνιμο πάρκινγκ ψυχών, με μόνιμη παρουσία.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μία μπαζούκα στήν αποκρουστική μούσουδα τού γουρλομάτη νά ξεβρωμίσει ή χώρα μας.
    Γιάννης Λάκων

  2. Τα Ελληνικά του Κούλη και τα Ψυχολογικά προβλήματα που κρύβονται πίσω από αυτά:
    1/ “Βορανατολικό” Αιγαίο: 0′:09″-0′:10″
    2/ … προσφύγων και “Μεταναγγαστών”…: 0′-18″-0′:19”.
    Θέλουμε Πρωθυπουργό ισορροπημένο, που να έχει περάσει από Ψυχολογικά και Ψυχιατρικά Τεστ, όπως περνούν οι υποψήφιοι στις Στρατιωτικές Σχολές και τα μέλη των Ε.Δ.
    Ψυχασθενείς ΔΕΝ θέλουμε στη διαχείριση της ζωής μας και της περιουσίας μας.
    Οι Ψυχασθενείς να κάνουν τη θεραπεία τους.

    1. Αννα Μαρια επισημανες κατι πολυ σημαντικο….ο Μητσοτακης ειναι ψυχιατρικως ασχημα,εχει σαφως διπολικες διαταραχες και ειναι ψυχωσικος με αυταπατες μεγαλειου και πολλα στοιχεια παραφρενειας….οποιος εχει λιγες γνωσεις ψυχολογιας-ψυχιατρικης μπορει να το δει….

  3. Πότε θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε επιτέλους τι σας λένε; Τι λέει ο Μητσοτάκης στο βίντεο; Ότι δεν θέλει τα νησιά να γίνουν ΜΟΝΙΜΟ πάρκινγκ, με ΜΟΝΙΜΗ παρουσία λάθρο, που ξεπερνούν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ τις δυνατότητες της τοπικής κοινωνίας. Με την προσωρινή παρουσία τους επομένως, να μπαίνουν από εκεί στην Ελλάδα, να ξαποσταίνουν, και μετά να διοχετεύονται στην υπόλοιπη χώρα προτού να ξεπεράσουν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ τα όρια του νησιού δεν είχε πρόβλημα. Δηλαδή, τι έλεγε; Ότι η λαθρομετανάστευση θα συνεχιστεί και ότι οι λάθρο θα προωθούνται στη χώρα. Να ακούσετε όλη την ομιλία και να ακούσετε και την ακόμα πιο κατατοπιστική στη Σάμο, πάλι προεκλογικά, για να καταλάβετε ότι τα σχέδιά του τα είχε ανακοινώσει πολύ προτού τα υλοποιήσει. Εσείς δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε τι σας λένε κάθε φορά, δικό σας είναι το πρόβλημα. Αυτοί τα λένε.

  4. Μπράβο στο φίλο αναγνώστη που το βρήκε, διαδώστε το και στη σελίδα του Μητσοτάκη στο φέισμπουκ.

Comments are closed.