Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την ομολογία του πιλότου ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάϊν (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
ioanna-vitrioli-2048x1137

Η Ιώαννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που πριν ένα χρόνο δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και ακόμα παλεύει να βρει τον εαυτό της ξέσπασε χθες στα social media, μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάϊν από τον ίδιο της το σύζυγο!

 Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Βρε μήπως αυτή που της έριξε το βιτριόλι ήταν άνδρας που έγινε μετά γυναίκα ;;;;;;;

  2. Ιωάννα μου, τί το ήθελες ειδικά αυτό το «άσπρος» ? Για αυτό το φριχτό και αποτρόπαιο που σου έκαναν (κατά την ταπεινή μου γνώμη έγκλημα τουλάχιστον ίσης βαρύτητας με αυτό του πιλότου) έχεις κερδίσει το λιγότερο την συμπάθειά μας, μην προσπαθείς να κερδίσεις περισσότερη γράφοντας μ@λ@κίες

  3. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό το ρατσιστικό, σεξιστικό και υστερικό παραλήρημα, δεν το περίμενα από αυτήν.
    Πρώτα απ όλα μωρή χαρχάλω, που ξέρεις εσύ τι συνέβαινε στη σχέση τους. Πως τολμάει να βγάζει συμπεράσματα για ανθρώπους που ούτε καν έχει δει, που βρήκε το θράσσος να φτιάξει στο κεφάλι της μια ιστορία για το τι συνέβαινε μεταξύ τους και να τη σερβίρει ως δεδομένη ?

    Δεύτερον, αυτό το ρατσιστικό “άσπρος” τι σημαίνει, ότι αυτοί που έχουν άλλο χρώμα δέρματος δεν κάνουν φόνους ?
    Τρίτον, τι ψυχολογικά έχει με την πατριαρχία ή τους πετυχημένους ? Τι θέλει να μας πει, ότι όποιος έχει πετύχει τρία πράγματα στη ζωή του ή όποιος ζει σε πατριαρχικού τύπου οικογένεια, σκοτώνει και τη γυναίκα του γιατί έτσι του γουστάρει ?

    Ο συγκεκριμένος έκανε τη χαζομάρα του, πήρε τρεις ζωές στο λαιμό του σα μαλάκας και θα τιμωρηθεί γι αυτό. Μήπως θέλει να τον ξαναδικάσει η ίδια ? Ή μήπως θέλει να δικάσει κι εμάς τους υπόλοιπους “άσπρους” ?

    Άντε με το κάθε τσόκαρο που βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του.

    1. Ξέχασες το πιο σημαντικό: Γιατί αυτοί και όλες οι υπόλοιπες κοκέτες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, καταδέχονται να γνωριστούν ΜΟΝΟ με πετυχημένους λευκούς της πατριαρχίας; Τις έχεις δει με πολλούς φουκαράδες μεροκαματιάρηδες;

  4. Μεγαλείο ψυχής μπράβο σου Ιωάννα μου είσαι μαχητής.

    1. οποτε κοψε καθε επαφη με λευκους και λευκες, παραιτησου απο την δουλεια σου που στην εχουν προσφερει λευκοι και δουλευεις κυριως με λευκους και σε πληρωνουν, απο αυριο τα μαζευεις και πας στην Γκανα να αρχισεις μια νεα ζωη. Αυτα ειναι μεγαλεια για σενα, τι οχι?

  5. Διαβάζοντας τα όσα εμετικά γράφει για εμάς τους λευκούς άντρες η συγκεκριμένη, έχω χάσει πάσα ιδέα. Μιλάμε για μια τύπισσα που όλη της τη ζωή την έζησε εκμεταλλευόμενη την εξωτερική της εμφάνιση και τους προφανώς εύπορους άντρες που προσελκούσε, και τώρα της φταίει ο πετυχημένος λευκός άντρας και η πατριαρχία, αγνοώντας πως το βιτριόλι από γυναίκα το φαγε…. Ξέρει ο Θεός που πέφτουν οι συμφορές.

Comments are closed.