Το νέο κρουαζιερόπλοιο, αξίας 1 δισ. ευρώ, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να φιλοξενηθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Κοινοποίηση:
krouazieroploio

Αυτό είναι το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο επόμενης γενιάς αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, στο οποίο θα μπορούν να μείνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 στο Κατάρ αυτόν τον χειμώνα.

Το γιγαντιαίο πλοίο MSC World Europa των 6.762 επιβατών ολοκληρώνεται στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique στο Saint-Nazaire, κοντά στη Νάντη της Γαλλίας, και τον Οκτώβριο θα πλεύσει στην πρωτεύουσα της διοργανώτριας χώρας, Ντόχα, για να χρησιμοποιηθεί ως πλωτό ξενοδοχείο για τους οπαδούς.

Οι φίλαθλοι από τα έθνη της χώρας τους που θα επιλέξουν το πακέτο διαμονής για τον αγώνα στη ναυαρχίδα της MSC, ολικής χωρητικότητας 205.700 τόνων, θα μπορούν να απολαύσουν έναν “διεθνής έμπνευσης αστικό σχεδιασμό” και έναν “κόσμο εμβυθιστικών εμπειριών για τους επισκέπτες”.

Υπάρχει ένας υπαίθριος πεζόδρομος μήκους 643 ποδιών με καμπίνες με μπαλκόνι που βλέπουν στη δράση και μια απίστευτη τσουλήθρα ύψους 11 καταστρωμάτων «The Venom Drop @ The Spiral». Φυσικά υπάρχουν και οι απλές νεροτσουλήθρες!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: