Το μεγαλύτερο έργο της κυβέρνησης των γαλάζιων ανθελλήνων – «Κωμόπολη» μεταναστών η Λέσβος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΕΣΒΟΣ 4

Το μεγαλύτερο έργο που έχει να επιδείξει η κυβέρνηση των υποκλοπών, των ΛΟΑΤΚΙ,των παιδεραστών, της φτωχοποίησης του λαού, της ακρίβειας, της κατάλυσης του Συντάγματος, της αλλοίωσης του πληθυσμού, της επιβολής μέτρων δια της βίας και των προστίμων είναι αυτό το έκτρωμα στη Λέσβο.

ΒΑΣΤΡΙΑ λέγεται, δημιουργήθηκε αφού κόπηκαν χιλιάδες δέντρα μέσα στο μεγαλύτερο παρθένο δάσος του νησιού.

Το Μάρτιο τελειώνει και θα είναι χωρητικότητας 40.000 λαθρομεταναστών με γυμναστήρια, γήπεδα, τζαμί, σχολεία, μαγαζιά, 20 εστιατόρια .

Όλοι οι Έλληνες  πρέπει να μάθουν πριν πάνε να ψηφίσουν τι ετοιμάζουν οι ανθέλληνες της ΝΔ

Νικόλαος Χατζηβογιατζής

ΛΕΣΒΟΣ 2

 

 

ΛΕΣΒΟΣ 3

 

ΛΕΣΒΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. 700.000 πλειστηριασμοι για τα σπιτια των Ελληνων για να τους πεταξουν στο δρομο,και αυτοι οι πολιτικοι αλητες οι ρατσιστες των φουκαραδων Ελληνων φτιαχνουν hotspot πολυτελειας για χιλιαδες λαθρεποικους απο τριτοκοσμικες χωρες ,και οι σεισμοπληκτοι της Λεσβου στια τσαντηρια. ντροπη σας ρε πολιτικοι αρουραιοι. δεν ξεερω εαν αυτοι οι βρωμιαρηδες που κυβερνανε αυτη την χωρα εαν ειναι Ελληνες????.Φωναχτε και αυτες τις γριες πρι απο μερικα χρονια που ηθελαν και το…….”Νομπελ Ειρηνης “για την υποδοχη των λ@θρομεταναστων στο Νησι με αγκαλιες και αλλες βλακειες,τωρα μουγκα στην στρουγκα και τσιμουδια. Αλλα οπως λεει και ο Ελληνας “Κυριακη κοντη Γιορτη” και καλα ξεκουμπιδια πολιτικοι Ανθελληνες !!!!!!!

  2. Ο/Η φυλάξου από την οργή ενός υπομονετικού ανθρώπου ... λέει:

    … και οι ΄Ελληνες σεισμόπληκτοι από την Βρύσσα της Λέσβου, κοιμούνται ακόμη σε τσαντήρια …
    ΄Εννοια σας, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, και θα σας έρθουν τα χαμπάρια από την κάλπη … Μαζί με τα λαθρο όρκ σας, θα πάτε ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ στα τσακίδια …

  3. Μολις μια Εθνικη κυβερνηση παρει την εξουσια ολα αυτα τα επικινδυνα αποβρασματα θα απελαθουν το ταχυτερο και οι υπευθυνοι γιαυτο το εγκλημα θα κατηγορηθουν για εσχατη προδοσια.

    1. ποτε οταν θα χουμε γινει αστροσκονη????

  4. και ομως .,.,.ο πουλημενος δημαρχος και αβανταδορος της νδ δηλωνει προς ολες τις κατευθυνσεις οτι η χωριτικοτητα του γυφτοχωριου θα ειναι για 5000 λαθρομεταναστες .,.

    Επισης σε δημοτικο συμβουλιο της περασμενης εβδομαδος καταψηφιστικαν οι περιβαλλοντικοι οροι του λαθροχωριου

    Τελος ο χωρος εχει χαρακτηριστει δασική έκταση και η περιοχή βρίσκεται εντός ζώνης Natura.

  5. Να πετάξουν εντόσθια και αίμα από χοιρινό σε όλες τις παραλίες. Μόνο έτσι δεν θα πατάνε τα ταλιμπάνια στην Ελλάδα.
    Γαμώ τους λαθροψευτοπρόσφυγες.

  6. Η μανα φυση εδωσε την…εγκριση της η θα ισοπεδωσει τα λαθροποντικια? Ειναι “καινουργιες” κατασκευες τουρκικου στυλ? Μασαμπουκα τσερκια?

  7. Μέχρι και γυμναστήρια ε;Σάουνες θα έχει;Μην κακοπεράσουν τα παιδιά και μας πούνε ρατσιστές.Την ίδια ώρα πάμε για 700.000 πλειστηριασμούς.Μπράβο κούλη προδότη λαθρολάγνε

  8. Οι γιαγιαδες της Λεσβου φταινε που θελανε και Νομπελ ειρηνης πριν 10 περιπου χρονια. Φαινετε δε ψοφησανε ακομη ολες και συνεχιζουν το εργο τους.

  9. Μαζί με Καρανίκα τώρα που συμφώνησες μαζί του για την κάνναβη. Α ρε γαλάζιοι συριζαίοι που καταντήσατε! Φτιάχνετε πολιτείες λαθρομεταναστών εσείς που δεν θέλατε ούτε ένα μετανάστη!

  10. Πληρωνει το ΚΑΤΑΡ !!!! Εμ πως πηρε τη σπιταρωνα ο στρατηγος??????

  11. Ειναι οι νεοι ψηφοφοροι των κομματων του δημοκρατικου τοξου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΡΑ25 ε να μην τους περιποιηθουν;

  12. αν κανανε κατι και για τους αστεγους ελληνες αλλα που αφου ειναι προδοτες

Comments are closed.