Το μήνυμα του Χιου Τζάκμαν στον 9χρονο που ήθελε να πεθάνει λόγω bullying

Κοινοποίηση:
jackman

Ο 9χρονος Κουάντεν έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τη μητέρα του ένα μαχαίρι για να πεθάνει λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Το βίντεο που δημοσίευσε η μητέρα του και σας δείξαμε νωρίτερα, έχει γίνει viral και ήδη έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης προς τον μικρό Κουάντεν.

“Κουάντεν είσαι δυνατότερος από ό,τι πιστεύεις. Και ασχέτως του τι συμβαίνει, εγώ είμαι φίλος σου” του είπε ο Χιού Τζάκμαν σε ένα βίντεο που δημιούργησε και συνέχισε: “Ας είμαστε όλοι ευγενικότεροι ο ένας απέναντι στον άλλο. Το bullying δεν είναι σωστό. Τέλος. Η ζωή είναι ήδη δύσκολη από μόνη της. Οπότε ας θυμόμαστε ότι κάθε άνθρωπος μπροστά μας δίνει κάποιου είδους μάχη”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το μήνυμα του πρωταγωνιστή της σειράς Walking Dead, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν. “Θέλω να ξέρεις ότι έχεις φίλους, συμπεριλαμβανομένου εμού. Έχεις φίλους εκεί έξω τους οποίους δεν έχεις συναντήσει ακόμα. Είμαστε εδώ, σε καλύπτουμε. Πρέπει να το ξέρεις. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον καιρό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: