Το μήνυμα αναγνώστη μας για τον Τραμπ: Κέρδισες θέση στην Ιστορία

Κοινοποίηση:
τραμπ

 

“[Κέρδισες με το ειρηνικό σπαθί σου
θέση στην Ιστορία και στις καρδιές μας]
– Σ’ Ευχαριστούμε!
Σ’ Ευχαριστούμε, γιατί μας έδειξες ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ –σε τέσσερα μόλις χρόνια και σε ένα απολύτως εχθρικό, για σένα, περιβάλλον- τον άλλο Δρόμο της Υπερδύναμης: τον έντιμο και καθαρό Δρόμο που σέβεται ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τον Εαυτό της, τα Κράτη και όλους τους Λαούς του πολύπαθου Πλανήτη μας.
Τον Δρόμο που τον φωτίζει η αγάπη και η ειρήνη τού Χριστού, η ευαισθησία, ο σεβασμός και το φιλότιμο του Πατριωτισμού!
Οι ελεύθεροι σκεπτόμενοι Άνθρωποι της γης καταλάβαμε από πολύ νωρίς ΤΙ έγινε, όπως καταλαβαίνουμε και ΤΙ μας περιμένει! Σύντομα θα καταλάβουν και όλοι οι άλλοι, τα “θύματα” της προπαγάνδας, αλλά …ποιο νόημα θα ‘χει;!
Κι εσύ υποψιάζομαι πως θα πληρώσεις ακριβά –θα βρεθεί τρόπος (…οι «δημοκράτες» σε κάτι τέτοια δεν έχουν ούτε αναστολές, ούτε …αδιέξοδα…)-, θα πληρώσεις ακριβά αυτόν τον άλλο Δρόμο που επέλεξες για την Υπερδύναμη, για να μην αποτολμήσει άλλος υποψήφιος Πρόεδρος -στο ορατό μέλλον- ούτε να τον σκεφτεί…
– Και για όσους χειμωνιάτικα βλέπουν όνειρα …θερινής νυκτός:
Δεν υπάρχει καμία νέα σελίδα στις ΗΠΑ!!
Επέστρεψε απλώς η ίδια Ομάδα με το γνωστό …ρεπερτόριο: πόλεμοι, επεμβάσεις – βομβαρδισμοί – εμφύλιοι, «διεθνείς οργανισμοί», περιορισμοί, λαθρομετανάστες / ανοιχτά σύνορα / ισλαμολαγνεία, λόμπι, Σόρος, Γκέιτζ, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, ΜΜΕ, ΜΚΔ, ΜΚΟ, κλπ, κλπ όμοια… Παγκοσμιοποίηση! Νέα Τάξη! Πρόγραμμα παγκόσμιας αναστάτωσης! Πιο επιθετικό, πιο επικίνδυνο, πιο ανάλγητο!
Η μοναδική νέα σελίδα στις ΗΠΑ και τον κόσμο ήταν ο Τραμπ!!
…Και θα ΄ναι για πάντα η μορφή και το όνομά του χαραγμένο με γράμματα χρυσά στις καρδιές των Ελεύθερων Ανθρώπων όλης τής γης! Όσο Αυτοί υπάρχουν!
=Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ=
[Γ.Π.Δημακόγιαννης, Αδούλωτη Μάνη]”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μην περιμένετε από πολιτικό να σώσει την Ελλάδα

  2. Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Όπως λένε ότι η λευκή και η μαύρη αδελφότητα κυβερνούν τον κόσμο, γνώμη μου είναι ότι τον κυβερνούν η ολιγαρχία του πλούτου σε περίοδο ειρήνης που εξαθλιώνει τους λαούς ελέγχοντας όλο το χρήμα και η ολιγαρχία των στρατιωτικών που ερημώνει τη γη σε περίοδο πολέμου. Και οι δύο ασκούν εξουσία μέσω του θανάτου. Να μην ξεχάσω και τις μυστικές υπηρεσίες. Τον Χίτλερ τον πρόδωσαν οι στρατηγοί. Η χούντα του Παπαδόπουλου ήταν η νίκη των στρατιωτικών επί των πλουτοκρατών. Οι πολιτικοί είναι πιόνια, κατά βάση των πλουσίων.

  3. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠ” ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ “20 ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ, ΑΡΝΗΤΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΠΟΙΑ? ΤΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ Ν.Τ.Π. ΑΘΕΟΙ, ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛ@. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ.

  4. Φοβερος!!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!
    Υ.Γ: Μονο σε ενα σημειο διαφωνω, ο Τραμπ θα επιστρεψει δριμυτερος!!!!

Comments are closed.