Το ιστορικό βίντεο της Μαλβίνας: Όταν ξεφτίλισε τον ξεπουλημένο Σημίτη για την ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ στάση που κράτησε στα Ίμια

Κοινοποίηση:
1111

Οι νέοι δεν την θυμούνται, οι παλαιότεροι την θυμούνται με την ιδιαίτερη χαρακτηριστική της αγωνιστικότητα για τα εθνικά και όχι μόνο κεκτημένα αυτής της χώρας.

Η Μαλβίνα!

Ένα πραγματικά αξέχαστο αλλά και χαρακτηριστικό βίντεο που γυρίστηκε τότε στο φινάλε της ντροπιαστικής για την χώρα μας κρίσης των Ιμίων, που επισφράγισε η προδοσία των τότε πολιτικών ηγετών της Ελλάδας.

Ένα βίντεο που δεν προβλήθηκε έκτοτε και που σήμερα, ημέρα επετείου της κρίσης, καλό θα είναι να θυμούμαστε ποιοι ήταν αυτοί που την χειρίστηκαν και με ποιον προδοτικό τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο λόγος πάντα έκοβε σαν μαχαίρι τα σάπια!!!!! Αθάνατη!!!!

  2. Τη φάγανε λέει ο Βας
    όχι θα τη χαρίζανε.
    Έχετε καταλάβει που ζούμε ρε,στη ζούγκλα ζούμε ρεεεεεεε

  3. H Ελλάδα επί Σημίτη ήταν ότι πιο ξεφτιλισμένο υπήρξε απο την μεταπολίτευση μέχρι τώρα…Οτσαλάν . Ιμια …Χρηματιστήριο, Ευρώ…ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ!!! Σε έφαγε ο Τάπερμαν!!!

  4. Μέγιστη Ελληνίδα, άρρωστη πραγματικά Ολυμπιακάρα (μια χαρά τα έχωνε στα δύσκολα χρόνια της ομάδας ), πνεύμα ατίθασο και ελεύθερο, άριστη χρήση γλώσσας και όχι από τα ΙΕΚ τάπερμαν, πραγματικά αυτοδημιούργητη από τα 16 μόνη της στο Παρίσι με ένα παιδί στην κοιλιά να πλένει σκάλες, σπουδές πραγματικές, θαυμάστρια του Στρατηγού Ντε Γκωλ και το πιο σημαντικό ποτέ με ουσίες και κρεβατόματα, γνήσια μίξη Αρχαιοελληνικής παιδείας με Γαλλική Επανάσταση, απόλυτο τέκνο της Μονμάρτης(το ακούς μωρή μιλφάρα Παπακώστα; ). Μία σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης, ΓΥΝΑΊΚΑ MΕ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΟΥΣ ΌΡΧΕΙΣ που θα ζήλευαν πολλοί άντρες σήμερα, ειδικά στις γενιές των 40 και κάτω. ΧΑΙΡΕ ΑΘΆΝΑΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΑΣ ΛΕΊΠΕΙΣ ΠΟΛΎ, ΠΟΛΎ, ΠΟΛΎ! !!!😇😇😇😇

  5. Απο τοτε καραγκιοζηδες φοβικοι, για να μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη, κυβερνουν αυτη την χωρα και ξεπουλημενοι!!!!!!! Να δουμε που θα φτασουν τα ξεπουληματα τους!!!!!!! Και ποσο λυπει αυτες τις ωρες η ανεπαναληπτη αθανατη Μαλβινα για να τους ..κραξει, θα ειχε πλουσιο υλικο!!!!!!!!!

  6. Μια χαρά τα έλεγε, με τα σκατά του θεάματος, την πουτανόγρια τη Βουγιουκλάκη, γιατί έμπλεξε;

    1. Γιατί η Αλίκη της έσωσε το δεύτερο παιδί της που το γέννησε πρόωρα, μεσολαβώντας για να μπει η κόρη της Μαλβίνας σε θερμοκοιτίδα. Το γράφει η Μαλβίνα στο βιβλίο της για την Αλίκη.

  7. η Μαλβίνα μου έκανε πολύ εντύπωση τότε που στήριζε τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που μόλις είχε βγεί (και δεν το έκανε ειρωνικά με τίποτα) και έκραζε κάτι προδότες τύπου Σημίτη κτλ. Μέχρι και εθνικίστρια,ναζιστρια την έλεγαν τότε θυμάμαι

Comments are closed.