Το ζήσαμε κι αυτό! Θρασύτατος παράτυπος μετανάστης μιλά για… ‘πλατεία Αζαντι’ (Βικτωρίας) και βρίζει Ελληνίδα!

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο, αλλά το ζήσαμε κι αυτό! Ένας Ιρανός ψευτοπρόσφυγας ο οποίος μπήκε φυσικά παράνομα στη χώρα βρίζει δημόσια υπάλληλο που θέλησε να βοηθήσει και αποτρέπει τους υπόλοιπους μετανάστες να φύγουν από την ΠΡΩΗΝ, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος πλατεία Βικτωρίας!

 

Δεν τους αρέσει λέει ούτε η Αμυγδαλέζα ούτε θέλουν να πάνε σε άλλο camp στις Σέρρες. Θέλουν σπίτια εκεί στην Αθήνα.

Εν ανάγκη να φύγουν οι Έλληνες ένοικοι για να μπουν αυτοί.

Μπορείτε να δείτε ένα τμήμα από αυτά που γράφει στο facebook, όπως το μετέφρασαν τα tourkikanea.gr:

Shiavash Shahabi:

“Απόψε λοιπόν ήταν μία γυναίκα από τη Διεύθυνση Μετανάστευσης, συνοδευόμενη από αστυνομικούς στην πλατεία Αζαντι (πρώην πλατεία Βικτωρίας καθώς Αζαντι στα περσικά και στα κουρδικά σημαίνει Ελευθερία) για να πείσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την πλατεία αλλά κανείς δεν το δέχτηκε και της είπαν πως “Δεν σας εμπιστευόμαστε καθόλου”.

Καταρχήν προσπάθησε να μιλήσει αγγλικά με κάποιους ανθρώπους ωστόσο οι άνθρωποι της απάντησαν με τα λίγα που ήξεραν στα αγγλικά, ότι δεν δέχονται αυτά που λέει. Μία ώρα αργότερα έφεραν έναν ενδιάμεσο. τότε οι άνθρωποι άρπαξαν την ευκαιρία και είπαν ότι επιθυμούσαν και της ανακοίνωσαν ότι δεν θα φύγουν από την πλατεία μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τα χαρτιά τους και και να λυθούν οι νομικές τους ανάγκες !

Ο κόσμος της είπε πως “Εμείς μένουμε εδώ, έλα αύριο και φτιάξτε τα προβλήματά μας”. Τους πρότεινε να πάνε σε ένα καλό στρατόπεδο όπως η Αμυγδαλέζα αλλά οι άνθρωποι άρχισαν να τις δείχνουν με τα κινητά τους τηλέφωνα κάποια βίντεο και φωτογραφίες σχετικά με τις συνθήκες στο camp εκείνο και της είπαν ότι εμείς δεν θέλουμε να πάμε σε εκείνη τη φυλακή. Μία γυναίκα της είπε πως “Τα παιδιά μας κόλλησαν μόλυνση σε εκείνο το στρατόπεδο σίγουρα δεν πρόκειται να πάμε εκεί”.

Τους πρότεινε ένα άλλο στρατόπεδο στη Βόρεια Ελλάδα και όλοι είπαν ότι “Εμείς δεν πάμε στις Σέρρες”. Κάποιος της είπε ότι υπάρχουν γύρω πολλά άδεια κτίρια όπως τα σχολεία, “Ανοίξτε τα και εμείς θα μείνουμε εκεί μέχρι να λύσετε το πρόβλημά μας“.

σε ένα σημείο τον άρχισα να της μιλάω εκείνη προσπάθησε να με αποκτήσει και να μην μιλήσει μαζί μου και μου το είπε αυτό αρκετές φορές.

Της είπα πως εσύ (σαν Κράτος ή οτιδήποτε) μπορείς και ξοδεύεις 300.000 ευρώ για μία ανοησία για να βάψεις το δρόμο αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να λύσεις το θέμα των ανθρώπων που είναι χωρίς σπίτια;

Hσουν στο γραφείο σου όλη τη μέρα και τώρα στις 1:00 που ο κόσμος κοιμάται, ήρθες εδώ να λύσεις το πρόβλημα; Πριν από εσένα ήταν εδώ οι αστυνομικοί που μας απείλησαν, μας πρόσβαλαν και θέλησαν να μας αναγκάσουν να φύγουμε και τώρα τι μας λες εσύ;

…….

…….

Ναι αυτή η ηλίθια και γα@@μένη ρατσίστρια νόμιζε πως δεν μπορώ εγώ ως πρόσφυγας να μιλήσω και να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου όπως και αυτά των άλλων ανθρώπων!”

Η ανάρτηση του είναι στα αγγλικά και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ηταν μια “γυναικα” και “ανθρωποι”. Και ηρθε και ενας “διαμεσος”.. Μεταξυ αυτων εγιναν ολα.
    Ποσο στημενο πια απο τις ουμανιστικες ΜΚΟ;
    Αυτο δεν ειναι λεξιλογιο Ιρανοκαημενου ταλαιπωρου (ο *οποιος ειναι απο τη πλευρα των “ανθρωπων”).
    Επιχειρημα για την απαιτηση των δικαιωματων τους(των ανθρωπων δλδ- δεν ειναι λαθραιοι, ειναι ανθρωποι εκτος τη ρατσιστρια γυναικα) ειναι χρηματικο ποσο που ξοδευει το Ελληνικο Κρατος για δημοσιες δαπανες.
    Ο,τι δηλαδη παραπονιεται ο Ελληνας για τα λεφτα που θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν στον Ελληνικο λαο, το χρησιμοποιουν οι ΜΚΟ υπερ των “ανθρωπων”! Βαφτιζοντας ταυτοχρονα την Πλατεια Βικτωριας!!
    Δηλαδη λενε σιγα σιγα μαζευτε τα οσοι Ελληνες ξεμεινατε εκει.
    Η ειδηση αυτη ειναι καθαρα επιθεση εναντια στον Ελληνικο λαο, οπως τα τρολακια τα πληρωμενα, την εκλαμβανουν, διαβαζοντας τις αποψεις των Ελληνων σε σχολια ,καλη ωρα του Μακελειου.

  2. Ο λαθροπίθηκος:”Νομίζετε οτι δέν μπορώ νά μιλήσω καί να υπερασπιστώ τά δικαιώματά μου”.Από πού προέρχεται αυτό τό απίστευτο θράσος;Οι ΜΚΟ τά ανθελληνικά απόβλητα τούς συμβουλεύουν.Κάνετε οτι θέλετε.
    Σά προστατεύει τό κράτος.Προσφάτος υποδέχτηκε επίσημα μία αντιπροσωπεία τών λάθρων ο Δήμαρχος τών Αθηναίων ο μερέλιας Ντορογιός.Διευθυντής της αντοπροσωπείας ο γνωστότερος οπισθογεμής τής Αθήνας η
    ζούρα τής Ομόνειας δεσποινίς Πετρούλα Κωνσταντίνου καί ζήτησαν κατηγορηματιά τά δικαώματά τους.Σπιτι,
    παιδεία.υγεία,ασφάλεια.Ο μωράχαβλος βλαχοδήμαρχός αντί νά τούς κυνηγήσει από τό δημαρχείο άκουσε προσεχτικά τά αιτήματα τών ανθρωποπιθήκων.Τό μίσος τής Μητσοτεικης σκατοφάρας τών ελλήνων δέν έχει
    τέλος.
    Γιάννης Λάκων

  3. Στην επόμενη καραντίνα, όποιος έλληνας τη σπάσει θα χαρακτηρίζεται ως βιολογικός τρομοκράτης ενώ όποιος λάθρο κάνει το ίδιο θα χαρακτηρίζεται ως παράτυπος εξοδούχος . Εδώ θά ‘μαστε

  4. Τι παει να πει παρατυπος ρε φιλε? τι σοϊ λεξη ανακαλυψατε?? δηλαδη οτι λαθραιο υπαρχει θα το λεμε παρατυπο ,ο παρανομος,ο λαθρεμπορας,ο καθε λογης ,κλεφτης,παρανομος ,απατεωνας,καταχραστης,ολος αυτος ο συρφετος ολοι αυτοι οι παρανομοι θα τους ονομασουμε παρατυπους????καταργουμε την λεξη παρανομια και παρανομος και στην θεση της βαζουμε την λεξη παρατυπια παρατυπος……..”Θαυμασια” και ντροπης μας ανοιχτε ολες τις φυλακες και βγαλτε ολους τους λαθρεμπορους ολους τους παρανομους γιατι ολοι τους ειναι παρατυποι μια αθωα λεξουλα ειναι. Αχ,Ελλαδα μ αυτους ολους τους Λαθρολαγνους “πολιτικους” που εμπλεξες σε λιγο καιρο οταν θα λες οτι εισαι Ελληνας Χριστιανος θα σε λενε οτι εισαι Ρατσιστης και στην μπουζου,απο αυτους τους μισελληνες “πολιτικους” ολα μπορει να τα περιμενει κανεις ,ιδιως απο τους λαθρολαγνους “πολιτικους” της γνωστης Οικογενειας της Κρητης !!!!!!!!

  5. Ποιά δικαιώματα του ακριβώς; Ώς παράνομος εισβολέας δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμία απαίτηση για το οτιδήποτε. Τα σπίτια που μένουν οι Έλληνες είναι πληρωμένα απο τον κόπο τους, απο δουλειά πολλών χρόνων, είτε απο δάνεια, είτε απο κληρονομιά των γονιών τους, δεν τους χαρίστηκαν απο κανέναν. Με τί θράσος έρχεται εδώ ο κάθε βρωμιάρης και λέει θέλω αυτό και θέλω εκείνο; Και εγώ θέλω να ξεκουμπιστούνε απο την πατρίδα μου που την βρωμίζουν και την λεηλατούν! Να στείλουμε τον Κωνσταντίνου να μπεί παράνομα στο Πακιστάν και να πεί θέλω σπίτι, λεφτά, φαγητό, όλα τζάμπα. Δεν θα προλάβει να τελειώσει την πρόταση του, θα τον έχουν στείλει ήδη στον αγύριστο αφού ξεκαρδιστούνε στα γέλια με αυτά που θα απαιτήσει.

  6. ΚΟΥΛΉ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΚΆΤΣΕ. ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΧΈΡΙ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΔΕΞΙΆ.

  7. Εσείς όλοι θέλετε το Βλάντ τον Παλουκωτή (Δράκουλα κοινώς), να σας περιλάβει, να τρέχετε όπως έτρεχαν κάποτε οι προγονοί σας…!!!

  8. Εκείνο που η πολιτεία πρέπει να λάβει υπ΄όψιν της ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ…

  9. ΨΟΦΟ ΡΕ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ !!
    Καψημο ΤΑ ΣΚ@ΤΑ! φωτια και τσεκουρι ανελεητο ! Στο δλ μπαστ@ρδια σιχαμενα!

  10. Απο ποτε πλατεια αζαντι ;; ρε ; τι μαλ@κιες ειναι αυτες

  11. βρε ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ, ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ, που μπήκες παράνομα σε μία ξένη χώρα και απαιτείς να λύσουμε εμείς τα προβλήματά σου … Δεν σου οφείλουμε απολύτως τίποτε … Στην χώρα αυτή που βρίσκεσαι σήμερα, σπίτια και λοιπές παροχές δικαιούνται αυτοί που έχουν εργασθεί σκληρά για πολλά χρόνια, έχουν πληρώσει τους φόρους τους και τις ασφαλιστικές τους εισφορές … Λοιπόν, πίσω στη χώρα σου, να αξιώσεις εκεί όσα σου οφείλονται … Εδώ ήρθες απρόσκλητος και είσαι ανεπιθύμητος. Η Ελλάδα, σύμφωνα με το Σύνταγμά της, υποχρεούται να λάβει μέριμνα ΜΟΝΟΝ για τους νόμιμους και μόνιμους ΄Ελληνες πολίτες … Οι παράνομοι δεν δικαιούνται απολύτως τίποτε και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να φύγουν αμέσως … διαφορετικά θα μας αναγκάσουν να τους στείλουμε εμείς στον διάολο …
    Κι επειδή είσαι και Αγγλομαθής, τρομάρα σου, να σου δώσω να το καταλάβεις :
    Hey, GET LOST, CHEEKY … You entered a foreign country illegally and you demand from us to solve your problems … We owe you absolutely nothing … In this country where you are today, houses and other benefits are right for those who have been working hard for many years, paying their taxes and insurance contributions…. So, back to your country, to claim there, what is due to you … Here you came uninvited and you are unwanted. Greece, according to its Constitution, is obliged to take care ONLY of the legal and permanent Greek citizens … The illegals are entitled to absolutely nothing and the best thing they have to do is to leave immediately my country … otherwise they will force us to send them to hell …

  12. ΨΟΦΟ ΡΕ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ !!!
    Καψημο ΤΑ ΣΚ@ΤΑ! φωτια και τσεκουρι ανελεητο ! Στο δλ μπαστ@ρδια σιχαμενα!

  13. Πράκτορας της Μιτ είναι. Η ευπ ξέρει και δεν πράττει. Θα πράξουμε εμείς.

  14. Δεν είσαι πρόσφυγας ένας ακόμα μούλος λαθρό είσαι , τράβα πίσω στην χώρα σου να μας μιλήσεις για τα δικαιώματα σου σαν άνθρωπος , ά αλλά ξέχασα εκεί δεν έχεις κανένα δικαίωμα .

Comments are closed.