ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ09|12|2019 17:21/Patriot/6945 views Το ελληνικό δαιμόνιο! Βίντεο: Αγρότης από τα Κύθηρα έφτιαξε πατέντα για να κάνει «παιχνιδάκι» το μάζεμα των ελιώνΚοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Αγρότης από τα Κύθηρα έφτιαξε μια πατέντα με την οποία μπορεί εύκολα κάποιος να μαζέψει ελιές. Το ελληνικό δαιμόνιο πάντα δίνει λύσεις! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ09|02|2026 20:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο στόχαστρο του Βουρλιώτη και οι συγγενείς των εμπλεκομένωνΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ09|02|2026 20:23 /0 ΣΧΟΛΙΑ Συνελήφθη στην Κακαβιά αλλοδαπός με βαριές ποινές για σωματεμπορία και εκβίασηΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ09|02|2026 20:23 /0 ΣΧΟΛΙΑ «Επένδυση» με τον 17χρονο Τάσο Αμανατίδη για την ΑΕΚ 2 Σχόλια Ωραιος ο μπαρμπας! Ωραίο εργαλείο. Και όταν τελειώνεις τις ελιές κοτσάρεις ένα 50αρι και κυνηγάς γύφτους και μουσουλμάνους. Φτιάχνεις μια ομάδα με 10 άτομα και σε ένα μήνα δεν έχει μείνει τίποτα. Μπράβο ρε μπαρμπα για την ιδέα που μου έδωσες. Πάω να το ξεκινήσω. Comments are closed.
Ωραίο εργαλείο. Και όταν τελειώνεις τις ελιές κοτσάρεις ένα 50αρι και κυνηγάς γύφτους και μουσουλμάνους. Φτιάχνεις μια ομάδα με 10 άτομα και σε ένα μήνα δεν έχει μείνει τίποτα. Μπράβο ρε μπαρμπα για την ιδέα που μου έδωσες. Πάω να το ξεκινήσω.
Ωραιος ο μπαρμπας!
Ωραίο εργαλείο. Και όταν τελειώνεις τις ελιές κοτσάρεις ένα 50αρι και κυνηγάς γύφτους και μουσουλμάνους. Φτιάχνεις μια ομάδα με 10 άτομα και σε ένα μήνα δεν έχει μείνει τίποτα. Μπράβο ρε μπαρμπα για την ιδέα που μου έδωσες. Πάω να το ξεκινήσω.