Το γκατζετάκι που θα αλλάξει την οδηγική σου εμπειρία

Κοινοποίηση:
shutterstock172510580

Η τεχνολογία έχει αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο κάναμε πολλά πράγματα και η οδήγηση δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει πίσω.

Κι ενώ τα νέας γενιάς αυτοκίνητα έχουν τα περισσότερα από αυτά λυμένα, πολλά οχήματα εξακολουθούν να ζουν στα παλιά τα χρόνια.

Κι εδώ μπαίνει η aftermarket αγορά να αυξήσει την οδηγική εμπειρία με τα καλούδια της τεχνολογίας.

Ένα από αυτά, το ευκολότερο ίσως και το πιο χρηστικό, είναι η πίσω κάμερα. Μια πίσω κάμερα που προσαρμόζεται πανεύκολα και δεν χρειάζεται μετατροπές στον καθρέφτη.

Πολλές οι επιλογές εκεί έξω, πραγματικά πολλές, η Rearview Mirror Backup Camera της Toguard έχει όμως τον τρόπο να απλοποιεί πράγματα και καταστάσεις.

Εδώ δεν χρειάζεται βλέπετε αντικατάσταση ο εργοστασιακός καθρέφτης, καθώς η οθόνη αφής της Toguard προσαρμόζεται πάνω του. Και μετατρέπει τον καθρέφτη σε κέντρο ελέγχου, με μπροστινή HD κάμερα 1080p και αδιάβροχη πίσω κάμερα στα 720p. Ακόμα και αισθητήρες παρκαρίσματος σηκώνει η οθόνη αφής, αλλά και νυχτερινή όραση, φέρνοντας το όχημα στον 21ο αιώνα.

Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο καθρέφτης συνεχίζει να δουλεύει σαν απλός καθρέφτης, για εκείνες τις φορές που δεν θες τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η πίσω κάμερα κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ, ενώ με μερικές δεκάδες ακόμα αποκτάς από το πλήρες πακέτο ό,τι νιώθεις πως σου χρειάζεται…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: